Online olduğunuz surece bırakın acık kalsın, size para kazandırsın.Programın kenarında bir tane adam var o yuruduğu zaman siz para kazanıyorsunuz. Oturduğu zaman yapmanız gereken farenizi programın ustunde gezdirmek.Bar uzerinde koşmaya başlarsa da adamın ustune tıklayın.Gercekten cok kolay kullanımı olan bir program.Bunun da diğerleri gibi onerme sistemi var boylece kazanılan para artıyor.Kazanma potansiyeliniz 1000 puan 1.5 dolara yakın.Arkadaşlarınıza onerdiğiniz surece kazanacağınız para artıyor. Saat basi ne kadar odeyecegi belli degil. Toplam reklam gelirlerinin 70%'ini uyelerine dagitacaklar. Ancak sizin kazanciniz bu kadarla kalmayacak. Refer ettiginiz (uyelik adinizla veya uyelik linkinizle uye olan kisiler) kisilerin kazandiginin 33%'u, onlarin uye yaptiklarinin 16%'si, ve daha sonra 3 basamak boyunca uzayan uyelerin her birinin kazandiginin 8%'i size ekleniyor, yani toplam 5 basamak boyunca uyelerinizden para kazanabiliyorsunuz... Hesap yaptiginizda diger sirketlere gore, kendince, avantajlara sahip oldugunu goreceksiniz. Istatistikleriniz aninda isleniyor ve kimleri uye yaptiginizi da gorebiliyorsunuz. Programlari hemen download edilebiliyor, fazla yer kaplamiyor ve sorunsuz calisiyor. Cok yeni bir sirket. Turkiye'de uyesi yok denecek kadar az, cunku sadece 1-2 sitede uyelik linki bulunuyor. Elinizi cabuk tutup uye olursaniz kolayca uye bulabilir ve ustlerde yer aldiginiz icin ilerde cok kazanabilirsiniz. BANA İLK CEKİM GELDİ yanlız devlet 12 dolar vergi kesiyor arkadaşlar damga vergisi oda sanırım.Ozellikle cok uye toplayabilecegine guvenen arkadaslara siddetle tavsiye ederim bağlantı linki aşağıdadır takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum... Verdiğim linkten giriş yaparsanız benim şimdi sizlere yaptığım katkı gibi, Sizde bana katkıda bulunmuş olursunuz.Dunya paylaştıkca guzeldir ... __________________