Moskova’dan tatil icin giden Rus turistin Alanya’da kaldığı otelde fotoğraf cektiği icin dovulduğu one suruldu.
TurizmGuncel
Gazetem.ru'nun Rus haber ajansı RİA Novosti’den aktardığı habere gore, Rus turist, kendi Facebook hesabından yaptığı acıklamada, ailesi ile geldiği Alanya’daki Kirman Hotels Arycanda De Luxe otelinde tanıştığı diğer Rus turistlerin kendisinden fotoğraf cekmesini istediğini belirtti.
Acıklamada şu ifadelere de yer verildi:
“Ben fotoğraf cekerken yanıma otel gorevlisi yaklaştı ve sadece otel gorevlilerinin otelde fotoğraf cekebileceğini soyledi. Ben ise ‘Turistim, profesyonel fotoğrafcı değilim’ dedim ancak otel fotoğrafcısı yanıma birkac adım atarak alnını alnıma yaklaştırdı ve ‘Bu senin son fotoğraf cekimin’ diyerek kavga başladı. Diğer otel calışanları ve Rus turistin fotoğraf cektiği aile de olaya karıştı, otel fotoğrafcısı beni saclarımdan tutarak cimenlere cekti.“
Hastaneye kaldırılan Rus turistin beyin travması yaşadığı one suruldu. Aynı zamanda Rus turist, otel calışanlarının kendisine ilk yardım sağlamaya calışmadığını ve resmi olarak ozur dilemediğini de ileri surdu.
OTELDEN YALANLAMA
Bu arada Gazetem’e konuyla ilgili acıklamalarda bulunan otel yetkilileri, soz konusu olayın 10-15 gun once otel dışında yaşandığını belirttiler. Yetkili, “ Oyle travma gecirecek bir kavga filan duymadık, bilmiyoruz. Zaten oyle olsa, jandarma, polis devreye girer rapor tutulurdu. Acenta yetkilileri de otelimizde onlar da bu konudan habersiz” dedi.