Text Tabanlı Oyuna Sponsor Hosting Firması Aranıyor
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Text Tabanlı Oyuna Sponsor Hosting Firması Aranıyor
-
09-10-2019, 20:43:33Arrow Text Tabanlı Oyuna Sponsor Hosting Firması Aranıyor Kendi text tabanlı oyunumu yaptım.Gayette guzel oldu.Bedava hosting'den host aldım ve net tc bedava domain aldım.Oyunun beğenilip beğenilmeyeceğini denedim.Oyun acıldığı ilk 3 gunde 100 acıldıktan bir hafta sonra 1000 uyeye ulaştı.Oynayanlar oyunu cok beğendiklerini soylediler fakat bedava hosting olması nedeniyle oyun cok yavaştı ve bu da oyuna buyuk olcude uye kaybettirdi.Ben de bir hosting firmasını oyuna sponsor olarak almayı uygun gordum.Oyun internet uzerinden multiplayer olarak oynanıyor.Aynı bite fight benzeri.Oyuna domain ve hosting sağlayacak sponsor hosting firması arıyorum.Sponsor firmanın reklamları oyunun ana sayfasına,uye kayıt sayfasına ve oyun ici yan frame'lere yerleştirilecektir.Altta telif hakkı yanına da Oyunumuz XxX Hosting tarafından desteklenmektedir yazılacaktır. İlgilenenler ozel mesaj gonderebilir.Ozel mesajlarımı hergun okuyorum.Oyunu incelemek isteyenler icin link verilir. __________________