Domain + Hosting Sponsoru Aranıyor.(Dikkat)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Domain + Hosting Sponsoru Aranıyor.(Dikkat)
-
09-10-2019, 20:42:53Merhaba, arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi domain ve hosting sponsoru arıyorum. Şimdi diceksiniz ki tamam hostingi anladıkta bide domain sponsoru arıyorsun. Evet haklısın aynen oyle Domain + Hosting Sponsoru arıyorum ama eğer bana sponsor olursanız kazanclı olan yine sizler olacaksınız. Biraz Konu Hakkında Bahsedeyim. Aklım da profesyonel bir muzik sitesi acma fikri var. 5 senden bu yana bu işlerle uğraşıyorum ve bir cok sitede gorev aldım ve hala da gorevli olduğum cok buyuk teknoloji haber siteleri var. yani az da olsa işimde uzmanın diyebilir. Aslında domain ve hosting sponsoru aramamın sebebi. havala ve bankacılık işlemleriyle uğraşmak istememdir. Konu Hakkında ki tekliflerim: Domain + Hosting sponsru alan kişiye. Actığımız internet sitesinde. 4 (dort) Ay Boyunca ucretsiz. 2 (iki) reklam alanı fırsatı. Diyelim ki sponsor oldunuz. ve toplam domain ve hosting icin 30 TL ucret odediniz. Bu 30 tl odediğiniz ucret web sitemizde yayınladığınız reklamlar ile size kat kat geri donecek. diyelimki 4 ay sonunda internet sitemizden yayınladığınız reklamlarla 60 TL kazandınız. artık internet sitesinin reklam gelirleri bana gelicek. Ama 4 sonrasında omur boyu web sitemizde bize sponsor olduğunuz icin domian ve hosting reklamlarınız yapıcaz. Eğer Olumlu Bakarsanız..Detayları MSN Yoluyla Konuşucaz. [email protected] Umit OZCAN __________________