S.a Arkadaşlar coğunuz biliyordur ki devlet turkiye ankara amator futbol kluplerine yardımı kesti ne top yardımı ne forma ne tozluk ne ayakkabı ne yağmurluk hicbir yardım yapmıyor klupler perişan halde inanın kluplere sular bile verilmiyor hep paslı kuflu sular geliyor icen cocuklarımız hasta oluyorlar Eskiden klup başkanları vardı buyuk sanayi de calışan buyuk iş adamları yardımcı oluyorlardı 3-5 yardım edip kluplere destek cikiyorlardı ama artık hickimse yardımcı olmuyor Genclerimizi uyuşturucu , Hırsızlık , Serserilikten onlemek icin futbol guzel bir cozum biliyorsunuz ki spor ile uğraşan insanların coğu boyle alışkanlıklardan bi nevzi olsun uzaklaşırlar Şimdi buyuk firmalardan ricamız Turkiye Ankara 19 mayıs stadyumunda PINARSPOR 1949 'da acilan klubumuze destek verebilcek ayakkabısını , suyunu , formasını , eşofmanını vs.. gelirlerini karşılayabilcek destek cikabilcek sponsorlar aranmaktadır inanın yapacağınız bu yardım coğu genc yıldızı parlıyacak cocuklara bir gelecek olabilir. şu anda kluplerde imc ( yardımlaşma usulu para toplanmaktadır ) her antreman başı cocuklar 1-2 tl veriyorlar olanıda var olmayanı da var herkes kendi formalarını kendi alıyor kendi tozluğunu ayakkabısını kendi alıyor coğu gecimiz fakir alamıyor dolayısı ile oynuyamıyorlar yada belli bir yere kadar oynuyabiliyorlar Lutfen genclerimize sahip cıkalım Lutfen genclerimiz ezdirmiyelim Klubumuze yardımcı olabilcek arkadaşlar Lutfen Benimle irtibarata gecsinler Takım Kaptanı : Ali savaşan 0554 824 53 24 0546 887 47 66 Umarım inş bu siteden yardımcı olabilcek kaliteli insanlar vardır ilginize tşk ederim. yapacağınız ufak bir yardım 1-2 genc cocuğa ışık olabilir __________________