Arkadaslar Burası uygun mu bılmıyorum ama sponsor a ihtiyacım var. Konudan bahsedeyım sıze bıraz.Biliyosunuzdur RPG Maker oyun yapma motoru ile ugrasan arkadaslar bu oyun motorunun turkce dersleri genelde hic yok ben 2 tane site biliyorum anca..Bu oyunun derslerını ogrenmek yada oyun yapmasını oğrenmek ısteyen cok kişi tanıyorum fakat Yetersizlikden dolayı herkesin hevesi kacıyor.Game maker dersleri ile ilgili bir cok site var. Ben Azda olsa cevremdekilerle birlikte bu oyun motorunu bılıyoruz.Ve bunun Turkce Dersleri neden olmasın kı hem bayada istekli paylasımcı arkadaslar var ve bir site acarsak Rpg maker derslerı icinde olan bir site ilk kez acılmıs olacak. Bu yuzden Elinde imkanı olan bir arkadasımızın Bu site masraflarını ustlenmesını Tabep Ediyorum bu konu ıle ılgılenen kişilere.Basarılı olacagımıza adım gıbı emınım..Cunku site kurulursa bellı bir emek harcanacak.Ve insanların bu oyun motoruna ilgisi baya bi fazla.Bide bir yerlerde ufak tefek reklam bannerlerı koyabilirsek iş tamamdır..Sponsor arkadasları bekliyorum .İlgilenenlere Teşekkurler. __________________