Forum ve Ozgun İcerikli Projelerinize Domain Sponsoru Oluyorum!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Forum ve Ozgun İcerikli Projelerinize Domain Sponsoru Oluyorum!
-
09-10-2019, 20:35:50Forum sitesi kuracaklara forumve.biz alan adı icin domain sponsoru olabilirim. Kural 1-) Headerın en ustunde forum logosunun yanında yer alan 728x90 boyutunda banner alanı domain sponsorluğu boyunca bana tahsis edilecektir. Bu alan adsense, adport vb reklamlar koymayacağım boylece kendi adsense reklamlarınızı kullanabilirsiniz. Kural 2-) Forumda yasadışı (illegal) ve +18 icerik barındırılmayacağı gibi +18 icerikli reklam da alınmayacaktır. Elimde acık bir Linux reseller hesabı var. Oradan host sponsorluğu da verirdim ama kesintiler nedeniyle kendim kullanmadığım icn bunu kullandırıp kufur yemek istemem. Hosting sahibi en son yeni serverlara gectik sorun yok dedi ama kullanmadığım icin son durumunu bilmiyorum. Yok arada bir kesinti olmasına razıyım derseniz hostingi de dahil edebiliriz. Ozgun icerikli projeniz ve ekibiniz hakkında detaylı bilgi verirseniz (.com, .net, .org, .tk) istediğiniz domaini kaydetitirip aynı şartlarda ona da sponsor olabilirim. ekibinetgmail.com adresine projenizi tanıtan bir mail atınız. 1 Mayıs 2010a forumve.biz alanadı icin glecek teklifler değerlendirilecektir. O sureye kadar yeterli gorulen projeye sponsorluk hemen başlar. Aksi takdirde 1 Mayıs 2010da yeterli gorulen projeye sponsorluk başlatılacaktır. Yeni kaydedilecek domain sponsoruğu icin sure sınırlaması yoktur. __________________