Merhaba arkadaşlar Şimdi sizlere dunyada 3 Tane Serveri Bulunan bir oyundan bahsedeceğim.. 1-Global [Ana server] L2 2-L2Extreme [Private Server] 3-L2Vicious [Private Server] evet arkadaşlar bu oyunun sadece 3 serveri bulunuyor.Heryerde server filesleri dolaşıyor ancak hepsi bozuk ve tam calışmamakta,bende Ragezonede gorevli arkadaşımdan yardım alarak filesleri calışırı hale getirdim ... Filesleri calışıyor denedim Oyun bayağı kaliteli olduğu icin Bilgisayarın Yani Kiralanacak olan VPS'nin ozelliklerinin guzel olması gerekiyor Oyun kurulursa Sponsor olan kişi kazanclı cıkacaktır... Aylık TOPLAM Abartısız = 3000 TL (Daha fazlada olabilir) Getirisi olacak bir oyun... Benim isteğim bu servere bir sponsordur,sponsor olan kişinin vps ayarlaması gerekmektedir... VPS Ozellikleri (EN AZ) - 8 GB RAM - 100Mbit İnternet Hattı - 250 GB Harddisc - En az 4cekirdek işlemci Eğer boyle bir VPS Olursa 600 700 Kişi kaldırır... Sponsor olan kişiye kazanılan paranın %50 si verilecektir... İletişim : [email protected] __________________