GeneL PLatform OrtakLığı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- GeneL PLatform OrtakLığı
-
09-10-2019, 20:31:16GeneL PLatform OrtakLığı *** Merhabalar.. Oncelikle Kendimi tanıtayım. Ben Serkan KANDEMİR. Daha oncede internetin bir suru alanında calışmalar gosterdim.. Şimdi ise bir proje peşindeyim.. Kısaca Projemi anlatayım... Kurmak istediğim site sadece eğlence yada bilgi sitesi olmayacak.. sitenin iceriğinde şuanki duşunduğum konu başlıkları şunlar.. Elimdeki Hotfile ve Rapidshare premium bayiliği ile premium satışı, Kontor Satışı, Web Tasarımı, Domain ve Hosting Satımı, Web Desteği ve forum ile genişletilmiş bir sistem.... Bu sistem icin aradığım ortağın en onemli yanı durust ve sozunde durur olmasıdır.. Bana ortakdan cok arkadaş dost lazm.. Bu Ortak ile Gider ve gelirleri yarı yarıya odeyeceğiz.. ilk aşamada siteyi acabilmek icin domain ve hosting parası toplam olarak 60.TL yi yarı yarıya odeme yapacağız.. bu fiyat duşebilir.. cunku ilk aşamada duşuk host paketi ile başlayabiliriz.. ve ileriki aylardaki gelecek kazanclarda aynı şekilde yarı yarıya olacaktır.. Ayrıca cevrem geniştir.. Sitenin tutacağından hic şuphem yok.. Lutfen konu ile ilgilenen ve yaklaşık 30.TL civarında butcesi olan arkadaşlar vakit kaybetmeden iletişime gecsinler... ***** Mail & Msn >> [email protected] Cep Tel. >> 0 545 686 57 93 >> ALi Serkan KANDEMİR ***** __________________