Gercekten Para Kazanmak İsteyenler Buyrun
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Gercekten Para Kazanmak İsteyenler Buyrun
-
09-10-2019, 20:28:35KESİNLİKLE DOGRUDUR DENENMİŞTİR ARKADAŞLAR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. İnternete baglandıgınız sure kadar kazanın Arkadaşlar internete baglandıgınız sure kadar para kazanabilirsiniz nasılmı cok basit bunu cogunuz biliyorsunuzdur ama bu kadar durust calısan ve cok veren bir firma ile daha once karsılasmamıstım gercekten iyi kazandırıyor cashfiesta siteye uye oluyorsunuz uyelik işlemleri bittikten sonra download bolumune giriyorsunuz downloadfiestabar var programı download ediyorsunuz sadece 68 kb yalnız bu programı download ederken ve kullanacagız zaman kesinlikle antivirus programını kapatmanız gerekiyor kesinlikle zararsız bir program antivirus programları bu programın calısmasına izin vermiyor..Evet programı download yaptık ve sıra kuruluma geldi kurulumu bitirdikten sonra usttarafa bir banner yerlesecek ve bu bannerde sol kosede oturan sisman bir adam var bu adam hareket ettiyi surece kazanıyorsunuz yalnız dikkat etmeniz gereken bir olay var bu adam kesinlikle oturmamalı ve reklamların uzerinde yurumemelidir sag alkt koşede saatin yanında bir dolar işareti olacak bu işaret kırmızı olursa yani sisman adam oturur veya reklamın uzerinde yururse kazanamssınız ama sol kosede surekli oldugu yerde yurur se dolar işareti yesil olur ve kazanırsınız ha bu nasıl olacak derseniz cok cok basit mausenin okunu sol koşeye getirmeniz yeterli reklamların uzerinde yuruduyu zamanda sisman admı tutup sol tarafı gosterin kendiliyinden sol koseye gelecektir. Bu programın diyer bir ozelliğide kazancınızı an ve an gorebilirsiniz ust tarafa yerlesen bannerde cashfiesta points var burdaki rakamlar hareket ettikce kazanıyorsunuz 1000=1$ ben gunde 10 saat calıstırıyorum ve 3$ kazanıyorum buda ayda 90 dolar eder verdiyi bonuslarla beraber bu 120 - 130 doları buluyor bu nasıl oluyor derseniz her 10 bin oldugunda 4 bin puan bonus veriyor bu da ayrı bir guzellik ben daha once spedi a ya da uye olmustum ama bu firma super hepsinden iyi ilk defa bu kadar iyi bir firma ile calısıyorum cok yakında gelen cekimi sitede yayınlayacam.... Bu siteye uye olmak icin alttaki linke tıklayabilirsiniz bu sitedeki formun turkcelestirilmiş halini rapide attım arkadaslar isteyen indirip inceleyebilir.. uye olmak icin linke tıklayın [url]http://www.cashfiesta.com formun turkceleştirilmiş hali rapidde arkadaslar lutfen emeğe saygı... http://rapidshare.de/files/19377522/...urkce.rar.html __________________