SuPeR Bİr pRojE!!lutfen Bİ bakın..
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- SuPeR Bİr pRojE!!lutfen Bİ bakın..
-
09-10-2019, 20:26:56ewet ustalar super bi projee akıma geldii bunun iciin host ve domain sponsoru arıyorumm .ewet arkadaşlar. proje cok gusel www.rapidshare.de sitesinin turkiye wersiyonunu yapcazz bu versiyon aynı onun gibi olcak ama dosyaların adları falan gozukecek bi portal olcak yani.biliyosunuzki butun dosyalar rapidshare sitesinden upload ediliyoo.turkler neden turk'un rapidshare sitesi warken yabancı siteye gitsinki ewet arkadaşlar ole olduğu icin butun turklere reklamımızı yaycaz veee super bi site olcak site adı www.rapidsharetr.com yada www.rapidturk.com olcak cok iyi şeyler yapabileceğimize inanıyorum bence cok gusel bir fikir. BUTUN HOST VE DOMAİNCILARAA DUYURULUR.. LUTFEN YARDIMCI OLUN.Gercekten superr bir fikir..ustalarım bana yardımcı olursa cok sewinirim .cok iyi paralr kazanabiliris.bir de forum sitesi actıkmı onun adına herkez oradan idireceği icin en az 500.000 uye bile toplarısss yardımcı olun lutfenn ustalrım.. bana msn adresimden ulaşabilirsiniz:[email protected] NOT:HEMEN PAYLAŞ.COM SİTESİ ADULT İCERİKTEN DOLAYI KAPATILIYOR BU SİTE ONUN İCİN YOLU ACILACAKTIR VE HERKEZ BURADAN UPLOAD EDEBİLECEKTİR.. __________________