Merhaba arkadaşlar , Biliyorsunuzki Bu Aralar PTC Siteleri İnternet Para Kazanma Sanatında Buyuk Bir İlgi Goruyor. Bende Duşundumki Yeni Bir Havuz Acayım... Havuz Dediğimiz Sistem Katılanların Reklam Tıkları Başına %75 ini Odeyeceğim Site Tam Olarak Referans Grubu Odemelerine Standart Uyelere 0,003 $ , Premium Uyelere 0,01 Veriyor. Premium Uyelik: Ref Tık 0.01 $ Kendi Tıkınız 0.015$ Min Odeme 2$ Standart Uyelik: Ref Tık 0.003 $ Kendi Tıkınız 0.01 $ Min odeme 2$ Gunde 3 Reklam Cıkıyor.. Fakat Gelirleri Diğer Reklamlardan Yuksek Benim Size Vereceğim Ucret Tam Olarak: Tık Baş'ı: 0.004$ Havuz Kuralları ; 1-Havuz Şuanlık 10 Kişi Uye İle Sınırlı Olacak Eğer Buyuk İlgi Olursa 15 e Cıkartıcam 2-Havuzda Kesinlikle Fake Hesap Acmayın Anladımmı Banlarım. 3-Odemeler Sadece Paypal Adresine Yapılmaktadır Katılanlar: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- Arkadaşlar Şuan Link Veremiyorum Eğer Uye Olmak İstiyorsanız Bana Ozel Mesaj Atın Tum Bilgileri Vericem.. Siteye Uye Olanlar Lutfen Paypal Adreslerini Ozel Mesaj Olarak Atsın... Odemeler Yapıldığı Zaman Konu Alltında Acıklama Yapılacaktır.. __________________