ForumTR ye girdiğimden beri hosting bolumundeyim coğunlukla ve şunu gordum! Burdaki butun herkez Bedavacı Yani nazik bir şekilde soylersek Sponsorcu.Siz site yapıyorsunuz o kadar emek harcıyorsunuz iki kuruş para veremiyomusunuz? ama sizede pek fazla laf edemem sizinde sucunuz yok butun her şey Host firmalarında. Neden Sponsorluk veriyorsunuz onu anlamış deilim? Siz boyle yaptıkca Hosting Piyasasını Altını ustune getiriyorsunuz ve meslektaşlarınız işini doğru yapamıyor.Benimde bi reklamım var sponsorluk ile ilgili ordan 1 kişiyi kabul ettim sadece ama 1 ay sonra ucreti aldım. Ben forumTR ye girince bunu gordum Bedava host VAR Başka bir şey yok. Ama tek bir şey soliyeceğim ciddi bir host firması Sponsorluk vermez. Bunu gidip turkticaretin hosting depertmanına sorun bakalım veriyorlarmı. Sen zarar gorursun turkiye gorur butun hostcular zararını goruyor ya host alan yok arada sırada geliyor seviniyorum bi bakıyorum adam benden sponsorluk istiyor resmen! Cıldırmamak elde deil lutfen sponsorluk işini abartmayalım. Kendi kendimizi batırmayalım. Bu soylediklerim sadece sponsorluk veren host'cularadır. Oh be icimi doktum Benim soyliyeceklerim bu kadar buyrun sizde duşuncenizi yazın. __________________