Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Harekat ile ilgili calışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar surmekte" dedi.
Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Guler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Umit Dundar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Ozbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Kucukakyuz ile Milli Savunma Universitesi (MSU) Hava Harp Okulu 2019-2020 Eğitim Oğretim Yılı Acılış Toreni'ne katılmak uzere Hava Harp Okulu'na geldi.
Hava Harp Okulu'na gelişinde MSU Rektoru Erhan Afyoncu ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, askeri oğrenci toren mangasını selamladı.
[h=3]"HAZIRLIKLAR SURMEKTE"[/h] AA muhabirinin Fırat'ın doğusuna yonelik olası harekattaki hazırlıklarda gelinen son duruma ilişkin sorusunu cevaplayan Akar, "Harekat ile ilgili calışmalarımız devam etmekte, intikaller, hazırlıklar surmekte. Bunları da komutan arkadaşlarımızla birlikte yakinen takip etmekteyiz. Ancak bugunku yaptığımız faaliyet de onemli bir faaliyet. Mazisi şan ve şerefle dolu kartal yuvası Harp Okulu'nun 2019-2020 Eğitim-Oğretim Yılı Acılış toreni var. Harbiyelilerle birlikte olacağız, onlarla yemek yiyeceğiz, sohbet edeceğiz, bu onemli gunu birlikte kutlayacağız" şeklinde konuştu.