Oğrencinin ve Eğlencenin Sitesi İcin Editor Arıyorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Oğrencinin ve Eğlencenin Sitesi İcin Editor Arıyorum
-
09-10-2019, 11:24:03Merhaba Bilginotu.net, Turkiye capında tum oğrencilerin ilgisini cekebilecek bir web sitesi oluşturuyor. Oğrencinin sitesi olarak bir ilke imza atıyoruz. Site, yayına girmiş ve şu anlık editor alımı aşamasındadır. Bu proje size uygun ve ilgi alanınıza gore ise sizde projenin bir parcası olabilirsiniz. Sizde EDİTOR OLUN! Editor; Site icerisindeki konulara uygun guncel ve oz kaynaklar oluşturup, yazı ekleyen kişidir. Bunun icin siteye gunluk en az bir saat ayırabilmeli ve gunluk yazı ekleyebilmelisiniz Siteyi ziyaret etmenizi umuyorum. Site Tanıtımı: Bilginotu.net projesi coğunluk olarak oğrencilere hitap eden bir portal site projesidir. Oğrenciler icin hazırlanmış faydalı bircok konu ve kategori bulunmaktadır. Geniş iceriği ile oğrencilere internette daha eğlenceli ve faydalı bir ortam yaratmaya calışıyoruz. Bu ortamda her şeye rastlayabilirsiniz. Bazen duygusal, huzunlu ya da mutluluk verici bazen komik bazen aşırı matrak bazen ciddi bazense en iyi dostlukların bulunduğu bir ortamın icerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Şuana kadar bir benzeri yapılmamış olan bu projeyi hayata gecirmek bizim icin onur verici olmuştur. Amacı her ne olursa olsun, gunde binlerce internet adresine takılan ve milyonlarca dakika geciren genclerin artık tek bir adresi var. Bu adreste her turlu amac icin oluşturulmuş bir bolum olmasa da mumkun olduğunca geniş bir alan oluşturmaya calıştık. Bu sitede kendi yazılarınızı paylaşabilir, guncel aktiviteleri takip edebilir, geniş kapsamlı bilgi iceriğinden faydalanabilir, oğrencinin forum adresine takılabilir, okulda sorun yaşadığınız konulara care bulabilir, sınırsız eğlenebilir ve hatta ‘kop’ a bilirsiniz. Site tanıtımı hakkındaki yazıyı okumak icin; bilginotu.net adresinden ulaşabilirsiniz. Başvuru icin; [email protected] __________________