Site Adresi: oyun-yamalari.tk Gunluk Hit Sayısı: Henuz Yok Sitenin İceriği Nedir: Oyun Yamaları Yarı blog Pagerank: Henuz Yok Alexa Sırası: Henuz Yok Reklam Alanları - Boyutları ve Fiyatları: Age Of Empires: Şimdilik 12 Adet Konu Aralarında Yamalar Arttıkca Reklam Alanıda Artacak Fiyat Değişmeyecek Fiyat Onerecekler PM Yollarsa Sevinirim Battlefield:Şimdilik 18 Adet Konu Aralarında Yamalar Arttıkca Reklam Alanıda Artacak Fiyat Değişmeyecek Fiyat Onerecekler PM Yollarsa Sevinirim Call Of Duty: Şimdilik 64 Adet Konu Aralarında Yamalar Arttıkca Reklam Alanıda Artacak Fiyat Değişmeyecek Fiyat Onerecekler PM Yollarsa Sevinirim Crysis: Şimdilik 18 Adet Konu Aralarında Yamalar Arttıkca Reklam Alanıda Artacak Fiyat Değişmeyecek Fiyat Onerecekler PM Yollarsa Sevinirim COUNTER STRİKE--FİFA-- FOOTBALL MANAGER-- GTA --GUİTAR HERO--LORD OF THE RİNGS-- MONSTER TRUCK-- NBA NEED FOR SPEED-- PES--
PRİNCESS OF PERSİA-- RED ALERT-- SİMS-- WARCRAFT --18 WHEELS OF STEEL
Bolumlerinede Reklam Alınacaktır Henuz İcerik Yoktur Ayrıca 10 Taneye Yakın Online Oyun Ekleyeceğim Reklam Boyutları 468 x 60 Ayrıca Bazı Oyun Bolumlerine Dikey 300 x 100 Eklenecektir Ve Footer a da Link Alınacaktır Banner Takas Olur Odeme Secenekleri: Garanti Bankası (Ayrıntılar PM Yollarım) Amacım: Fiyatları Aylık Olarak Duşunuyorum 10 TL 15 TL Civarında Fazla İstemiyorum Amacım Para Kazanmak Değil Googlede Link İle Ust Sıralara Cıkmak .Oğrenci Olduğum İcin 3-5 Kuruş yanıma Kar Kalsın İstiyorum.Ayrıca Banner Takasıda Yaparım (ucretsiz Ona Para Almayacağım)Sitemi Surekli Guncel Tutucam 7/24 Onlineyim Herhangi Sorunda Paranızı İade Ederim Bende Kimsenin Hakkı Kalmaz Kolay Gelsin Saygılar __________________