Değerli arkadaşlar yaklaşık 1 sene once Fakir oğrencilere maddi destek amacıyla (YARASATURK ---adında.) Eylence, eğitim ve yardım sitesini kurduk. Bizim amacımız maddi kazanc değil, aksine maddiyata ihtiyac duyan oğrencilere destek olmaktır.. Bu sebeple 1 seneden sonra sitemize ilk defa reklam almaya karar verdik.. Sitemiz 1600 reel uyeden oluşmaktadır.. Gunluk 2600 den fazla ziyaretcimiz sitemizde gezmektedir.. Her gun duzenli olarak 10-12 kişi uye olmaktadır... Yeni sistemimizle TOplistimiz mevcuttur... Sitemizde yasa dışı icerik kesinlikle yer almaz... Cok uygun fiyatlarımız aşağıdadır.. UNutmayınki bizim amacımız ticaret yapmak değildir.. Bizim amacımız FAKİR OĞRENCİLERİMİZE DESTEKTİR.. Sitemiz misyonun da da bu vardır.. Sitemde eğlence muzik herşey vardır. Reklam Alınır... Reklam fiyatlarımız aşağıdadır.. İlk Mesajlardan Sonra = 5 YTL (468 x 60) Tum Mesajların Altında 8 YTL (468 x 60) Avaratar Altı = 6 YTL (120 x 60) Forum ust = 6 YTL (468 x 60) Forum Alt = 5 YTL (468 x 60) Not fiyatlarımız aylıktır... İletşim: [email protected] YADA: yarasaturk ---- SOHBET odası.. Forum tr ekibini TURK internetine kazandırdıkları değerler adına tebrik ediyor. Bizim gibi hayırsever sitelere, en azından sitemizi inceleyerek destek olmalarını canı gonulden temenni ediyorum.. Başarılarınızın devamını dilerim. __________________