Yeni acılıcak facebook uygulamasına kullanıcı ekleme!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Yeni acılıcak facebook uygulamasına kullanıcı ekleme!!
-
09-10-2019, 11:08:58İlgili arkadaşlar, bu hafta icinde gayet basit ve "are you interested" uygulamasına benzer bir facebook uygulması yayına giricektir. Bu uygulamanın asıl hedefi, 1 ay sonra kullanıma giricek olan daha gelişmiş dating(arkadaşlık) uygulamasına hazır bir kullanıcı kitlesi oluşturmaktır. K = 1000 kullanıcı Sizlerden ricam 200K veya 300K veya 400K veya 500K (hangisini yapabiliyorsanız) kullanıcıyı uygulamamıza getirebilecek olanlarınızın, bunun icin maliyet ve ihtiyac duyduğu sureyi bana PM olarak atmaları.. Dkkat ederseniz davet gondermeyi kastetmiyorum..Yani mesela herhangi hayran sayfası sahibi bana 300K kullanıcıyı 1 ayda eklemeyi taahut ederse, 1 ay sonunda uygulamanın en az 300,000 aktif kullanıcısı olması beklenmektedir. Lutfen mantıklı ve de oldukca ekonomik tekliflerle geliniz.. İlgisiz derecede yuksek rakamlar goz ardı edilecektir..Ayrıca bu tekrar eden bir proje olucağı icin profesyonel arkadalara devamlı bir iş verme imkanı olucaktır..(minumum 2,000,000 kullanıcıya ulaşasıya kadar proje devam edecek) Şimdiden teşekkur ederim ilginize. __________________