OnceLikLe ßeLirtMeK İsterimki Bu Db En ince Ayrıntısına Kadar Editlenmiştir. Krowaz + BF KAPALIDIR OHHOO ONLAR KAPALIYSA BEN OYNAMAM CUMLESİNİ KURDUNUZ HEMEN BİLİYORUM FAKAT ONLARI KALDIRDIM DUPE+NPT ENGEL İCİN 2 IRK'INDA TOWN ARKASINA BF CANAVARLARI EKLEDIM SLOT BASMA ZEVKİ EXP'İNİZİ RAHAT RAHT KASICANIZ SLOTLAR ZTN HOMEKO TARZIDIR. Server Dier OzeLLiKLeri. DİĞER OZELLİKLER BİLDİGİNİZ GİBİ # Oto Uyelik # Databasede Gereksiz Hic Bir Table ve Procedur Yoktur. # Karakter Acıldığı Gibi Uzerinde Itemlerle Doğar. # Oto G1 Sistemi [İlk 5 Clan g0, Kalanı g1. # Castle Siege War Sorunsuz, Np Geliyor. # Ozel NPC Duzeneği, # Oyun ici NCS Aktif, # King Prize, Notice vs. Sorunsuz # Classlar Eşittir. Hicbir Classın, diğer classa ustunliğu yoktur. Iyi oynayan kazansın # 50 Kareli, 50 Karesiz Sembol, # STAT-SKILL Sıfırlama Sorunsuz. # Lunar War Sorunsuz. # Np Bitince NP ALMA Npcsi Size 1 NP Verir.[Npt Bloke] # 30-DK Sonra Oto G3 CLANLAR ReLog Atmanız LaZIM. Başlangıc İtemleri ve Takılar Ustunde.. Drop List; Moradon '' SADEECE SİLVER COİN '' (boyle yaptım cunku itemler uzerinizde başlıyorsunuz) EMC-Luferson-Eslant Atilla = +1 Priest pendant / Warrior Pendant / Elemental Pendant Harpy : Mirage Dagger +5 Troll : Glave +5 Apostle : Salamander Staff +5 Lamia : Full Plate Armors +5 Lamiros : Full Plate Armors +5 Stone Golem : Chitin Armors +5 Giant Golem : Chitin Armors +5 Titan : Chitin Armors +5 Troll Captain : Chitin Shells Helmet +5 Troll Berserker : Chitin Shells Gauntlet +5 Dark Stone : Chitin Shells Pads +5 Crimson Wing : Chitin Shells Boots +5 Troll Warrior : Chitin Shells Gauntlet +5 Centaur : Shard +5 Flame Rock : Raptor +5 Manticore : Elixir +5 Lamentation : Mirage Sword +5 Evil Wizard : Exceptional Items Doom Soldier : Exceptional Items Apostle of Flames : Exceptional Items Apostle of Piercing Cold : Exceptional Items Troll Shaman : Exceptional Items Dark Knight : Exceptional Items Chipotera : Exceptional Items , Chitin Shells Eslant Boss Samma = Giga (+5) Troll King = Unique Kupe (Usko Tarzı) Harpy Quen =Unique Kupe (Usko Tarzı) Dragon Tooth = Dragon tooth hammer(+5) Snake Queen = Unique 'Necklace-Amulet's (Usko Tarzı) Talos = Unique Belt'ler (Usko Tarzı) [+5] > [+6] = %60 [+6] > [+7] = %40 [+7] > [+8] = %20 [+8] > [+9] = %0 ( BASILMAZ ) [+9] > [+10] = %0 Taki Upgrade Orani : [+0] > [+1] = %60 [+1] > [+2] = %50 [+2] > [+3] = %10 [+3] > [+4] = %0 EGO İtem duşme Oranı CHD>> %15 Lugias>> %15 Sherion>>%15 HeLL Breaker >%5 Glutton İtem Duşme Oranı HeLL Breaker %5 Avedont %5 Lightning Erenion %20 Garp %20 Wratch İtem Duşme Oranı String of Skulls(+1) %5 Howling Rooster(+1) %5 Minotaurs Earring(+1)%5 Legionnaire Band(+1)%5 Heros Valor(+1) %5 Lust İtem Duşme oranı Lillimes Enticement(+1) %20 Imir Ring(+1) %20 Gold bar %10 Sloth item duşme oranı Dread Shield(+5) %10 Holy Animor(+5) %15 Oasis Staff(+5) %15 Spear of Murky Waters(+5) %15 Krownaz İtem Duşme Oranı Undefeatable Raum(+5) %5 Gabs Blessing(+5) %5 Chaos Baal (+5) %5 Sweet Kiss Nebiros (+5) %5 Chaos Wirinom (+5) %5 ATTİLA'Ladan İtem Duşme Oranı. Priest Pendat %30 Warrior Pendat %30 ELaman Pendat %30 Lesath İtem Duşme Oranı. Chitin Shield +1 %35 Chitin Shield +0 %35 70 Qest itemLeri Duşme Oranı Shield of (+5) %5 Dagger of (+5) %5 Staff of (+5) %5 Server GeNeL TaNıTıMı MarjinaL-NetwoRk HomeKo OrjiNaL Db Saocs V31 Np İcin DegiL EyLence İcin >Oyna> SERVER IP : 46.45.136.112 KOPANEL : 46.45.136.112 Server AcıLış Tarihi 29.Ocak.2011 KARAKTER BAŞLANGIC WARRIOR ASAS MAGE PRIEST BunLaRDa Cz Arkası GorunTuLeR. Cz Town Arkasındaki KROWAZ YARATIKLARI.. Cz Town Arkasındakı BF YARATIKLARINDAN [EGO] CZ TOWN ARKASINDAKI BF'YARATIKLARINDAN CZ TOWN ARKASINDAKI BF'YARATIKLARINDAN Cz Town Arkasındakı ßf Yaratıklarından [Sloth] Cz Town Arkasında ßf-Yaratıklarından [Wratch] OzeLLİkLe BeLLi EderimKi Db DegiŞMesi Vps Kapanması İmkansız..Dır Server'Da 0LaG VPS PaRaSI 24 AyLıK Peşin OdenMiŞtiR.. Admin YaŞ 23 Gm Yaş 21. Msn İletişim:[email protected] __________________