TURKİYE ' NİN EN UCUZ REKLAM REKLAM SİTESİ
Oncelikle Sevgili Arkadaşlar Konuyu Doğru yere mi actım bilemiyorum Admin Arkadaşlar affetsin... Bizim Amacımız ; Halkımızın Kazanması.İşte Bu Yuzden Bir Projeye İmza atmak İstedik Ve aklımıza aynı "onemillionpixel" geldi Ama anladım ki sonradan adam millete pixelini 1 $ dan satıyormuş bende dedim ki benim kardeşlerimin ne farkı var bizde yapalım ama daha farklı olsun , doğal olsun , Reklam alanı Buyuk olsun Ve HERŞEYDEN ONCE FİYATI UYGUN OLSUN İSTEDİK... İŞTE BU YUZDEN SİZE BİR KAMPANYA HAZIRLADIK..! 1 - SİZ KAZANIN DİYE YENİ ACILAN REKLAM SİTEMİZDE REKLAMINIZIN OLMASINI İSTİYOR İSENİZ SADECE 1 TL KARŞILIĞINDA VEYA PAYPAL HESABINDAN 1 $ OLARAKTAN YAPABİLİRSİNİZ... 2 - DİGER BİR OZELLİĞİMİZ " KAFAM AGRIMASIN DİYOR İSENİZ " BİR SİGARA PARASINA 10 TL VEREREK 1 YIL BOYUNCA SİTEMİZDE REKLAMINIZ YAYINLANSIN YANLIŞ DUYMADINIZ Kİ KALKIP HER AY 1 TL X 12 AY : 12 TL eder biz ise sizin icin SADECE YILLIK : 10 TL YAPTIK... YANLIŞ DUYMADINIZ BİZ EN İYİSİNİ YAPANA DEK EN İYİ REKLAMCI BİZİZ... EN UCUZ BİZİZ... Email : [email protected] TEL : 0543 881 06 00 Not : Odemeler İsterseniz HESAP NUMARASINDAN ( HERHANGİ BANKADAN ) İsterseniz PTT den ( POSTAHANEDEN ) İstersenizde PAYPAL VEYA TELSİM TL Şeklinde YAPILABİLMEKTEDİR.. ( NOT: SİTEMİZİ ACALI DAHA 2-3 AY OLDU VE 28 MUŞTERİMİZ OLDU 28 REKLAM ALANI SATILDI SİZLERİ ARAMIZDA GORMEKTEN MEMNUNİYET DUYARIZ.) __________________