Anasyfasının PageRank değeri 4 olan ve alt sayfalarının bir coğunun Pr değeri 2 olan eğitim sitesi OzgurOkul.Org'da reklamınızı yayınlatarak gunluk 3.000-4.000 kişiye ulaşabilirsiniz. (şu ana kadar gunluk 9.000 tekil ziyaretciyi gorduk, donem odevi zamanında gunluk 7.000 tekil civarında ziyaretci ağırlıyoruz) Text reklam (link satışı) seceneğimiz de bulunmaktadır. Reklamınız hem OzgurOkul.Org'da hem de alt projesi olan guncel Eğitim Haberleri sayfasında goruntulenecektir. Aylık ve uc aylık odeme secenekleri, 3 farklı bankadan (Turkiye İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı ve Kredi Bankası) odeme seceneği, 7 farklı reklam pozisyonu seceneği ve 15 TL'den başlayan ucretlerle OzgurOkul.Org'a reklam verebilirsiniz. detaylar icin reklam sayfamız: OzgurOkul.Org Blog | Reklam OzgurOkul.Org ve Eğitim Haberleri sitelerimiz: OzgurOkul.Org | Anasayfa - Eğitim Haberleri mail: bilgi [at] ozgurokul.org (tercihen) msn: salihrocker [at] windowslive.com konuya cevap yazarak da iletişime gecebilirsiniz. __________________