Reklama Servet Odemek İstemiyorum Diyorsan Aramıza Bekliyoruz !
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Reklama Servet Odemek İstemiyorum Diyorsan Aramıza Bekliyoruz !
-
09-10-2019, 10:32:34Farkedilecek bolumlerde Reklamlarınız yayınlanacaktır.Bu Fiyatlar Kacmaz.Sitemizin Alexa Değerleri Bu hizmetten yararlanırken Ucretsiz olarak web site tanıtım yazılarınızı Forumda yayınlayabilir.Gercekten Alexada etkisini gosteren hit gonderim hizmetinden yararlanabilirsiniz.Hic bir işlemde uyelik yapmanızda şart değil bize formlar yoluyla ulaşıp adınıza ekleme işlemlerini ucretsiz yaptırabilirsiniz. Sitemizin trafiği organik yada direktir.Diğer hizmetlerimiz icin sitemize bağlanan muşterilerimiz reklamlarınıza mutlaka dikkat cekiyor. Biz sizlere istediğiniz heran teknik destekde bulunmaktayız. Reklam alanlarımızda 7 Gunluk veya 30 Gunluk Sureler İcin Reklamlarınızı yayınlabilrsiniz. 4 Adet Banner Reklam Alanımız mevcuttur. 3 ADET: 160 x 200 Haftalık: 8 TL Aylık: 25 TL 1 ADET: 160 x 600 Haftalık: 15 TL Aylık: 50 TL **Paypal-İşbank EFT-Kredi Kartı odemeleri kabul edilmektedir. **Aklınıza Takılan Husularda Sorunuzla Beraber Pm Atabilirsiniz.NetronServis __________________