bende bu işi yapıcam..tıklama başına para odeyeceğim..ve bunu da sayaclarla falan değil direk istatistiklerden gelen sonuclara gore belirleyeceğim.. diğer bu sistemleri uygulayan sitelere gore kurallar biraz daha farklı olacak ve uyelik sistemi olmayacak ama karşılıklı guven sayesinde bu işi yuruteceğiz.. sistem cok basit forumlar icin 0-750 arası uye-->0,010 ykr 751-1500 arası uye-->0,015ykr 1501-2250 arası uye-->0,020ykr 2251-+++ arası uye-->0,025ykr standart olan yani uyelik sistemi ile calışmayan siteler icin tıklama başı 0,010ykr odeme yapılacaktır.. tık başı para odeyeceğim..toplamda 100 ytl olduğu anda Turkiye icin banka hesabına yatırılacak para.. sitenizden yonlenen kişilerin hesaplarını istatistik sayfasının bir orneğini yayınlayarak hepinizin oğrenmesini şefaf hale getireceğim.. sorusu olan kesinlikle cevap alacaktır cunku yalan dolanlı bir iş yapmak istemiyorum ve bana karşı yalan tıklama işlerine girenleri aynı gun sistem dışında bırakacağımı acık acık soyluyorum.. aklınıza takılan her şeyi konuşabiliriz.. sitenin istatistikleri bu şekilde takip edilecek.. [IMG]http://img529.**************/img529/7219/adsz18mt.jpg[/IMG] __________________