Adsense'de Uyeliğimi Etkinleştirme Sorunu Yardım
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Adsense'de Uyeliğimi Etkinleştirme Sorunu Yardım
-
09-10-2019, 10:23:08Adsenseye uye oldum ve reklam kodları goremedim sitenizi etkinleştirin yazıyor anlayamadım ne yapmalıyım kodlar ve html dosyası nerede bulamadım Gelen mesajım aşağıda __________________________________________________ __________ AdSense'e hoş geldiniz! Başvurunuz uzerinde kısmi bir inceleme gercekleştirdik. Bununla birlikte, sitenize AdSense kodunu uygulamaya başlayabilirsiniz. Ancak, siteniz tamamen incelenene kadar siteurl adresinde etkin reklamlar goremeyeceksiniz. Bunun yerine yalnızca, sitenizin arka planıyla uyumlu boş reklamlar goreceksiniz. AdSense kodunu siteurl adresine yerleştirene ve bize reklam istekleri gonderene kadar başvurunuzu incelemeyi tamamlayamayız. İncelememizi tamamladığımızda, başvurunuz ya tamamen onaylanacak ya da onaylanmayacaktır. Onaylanırsa etkin reklamlar gormeye başlayacaksınız. Site icin yaptığınız başvuru inceleniyor. Hesabınız tam olarak onaylanana kadar yalnızca boş reklamlar goreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin. İsterseniz, başvurunuzu farklı bir web sitesi kullanarak yeniden gonderebilirsiniz. __________________