Evet arkadaşlar, Piyasada sayımları doğru saymayan odeme yapmayan ve fiyatlardan her zaman sorun olmuştur. Artık POPUP reklamlarında bu sorunumuz ortadan kalktı. (24 saatte 1 kere acılan popup) (Surekli Acılan popup) Sisteme 3 gundur uyeyim, kazanclar son 3 gun icin şu şekilde: $13.47 Surekli acılan pop reklamını kullanıyorum surekli acıldığı icin hitten cok cok fazlasını sayıyor Hepsinin kanıtını aşağıda vereceğim Odeme şekli: Odemeyi Paypal veya payza hesabınıza istiyorsunuz ve 3-4 iş gunu icinde elinizde oluyor (bana genelde 2-3 iş gununde gonderiyorlar.) Odeme almak icin alt limit sadece $5. (Websitelerinde yasal olarak 1-7 iş gunu odemeniz yapılır yazıyor.) Odeme kanıtı: http://i.hizliresim.com/vzVPOz.png Onemli bilgi: Popmyads hitlerinizi sabah saat: 08:00-09:00 kadar sayar diğer firmalar gibi gece: 00:00 sayac sıfırlamaz. Her sabah 09:00 civarı sıfırlar, ertesi gunu saymaya başlar. Her keze bol kazanclar dilerim. Kullanan Arkadaşlar aldıgınız odemelerinizi konu altına atabilirsiniz. Uyelik icin: TIKLAYIN Her turden siteyi kabul ediyorlar, odeme oranları cok yukse ve en onemlisi ODEME YAPIYORLAR. kesinlikle tavsiye ediyorum. __________________