KnightGamers.Com Şok Kampanya 2 GB VPS 60 TL HOST + DOMAİN 50 TL KURULUMLAR UCRETSİZ *Firmamız Hakkında Genel Bilgiler ; *Firma Adı : KnightGamers *Veri Merkezi : DGN Telekomunikasyon / Bursa *YSE : Onay Bekliyor *IP Bilgisi : Query the RIPE Database *Test IP : 109.235.253.126 *Firma Web : http://www.knightgamers.com *Firma Satış Depertman Genel Muduru : [email protected] *Firma Teknik Destek Depertman Yetkilisi : [email protected] *Gsm : 0538 357 28 00 - 0554 439 91 64 2 Adet Db editor [ [email protected] ] 3 Adet Webmaster [ [email protected] ] 3 Adet Kurulumcu [ [email protected] ] 2 Adet Satıs elamanı ile Hizmetinizdeyiz.! [ [email protected] ] [email protected] Acıklamalar Her Muşterimize Ucretsiz FTP Vermekteyiz dolayısı ile oyun makinesine kurulan filezilla ile oyununuz yavaşlık Sorunu kalmamış oluyor Oyun makinelarimiz muşterilerimizin talebine gore istenirse tam kurulu istenirse sadece işletim sistemi kurulu teslim ediliyor. Ek hizmet paketlerimizde bulunan sunucu takip siteminden faydalanmak istenirse ozel sistemimiz sayesinde makine sahibi oyundaki kesintiden ister sms ister mail yoluyla anında haberdar oluyor. Size tahsis edilen ozel panel sayesinde kendi makinenize ister reset ister şifre değiştirme gibi işlemleri kendiniz yapabiliyor hatta format bile atabiliyorsunuz. Vps ordan domain buradan forum bilmemkimden diye uraşmakta yok vps alan ve domain alan butun muşterilerimize host+forum kurulumunu biz hediye ediyoruz. İsteğiniz doğrultusunda size acılacak bir alt batyi sistemi doğrultusunda sizde userlerinize kontor satığı yapabilir sattığınız oyun parcalarını kontoru direk paraya cevirebilirsiniz. En onemlisi biz makineyi sattık işimiz bitti mantığı ile yaklaşmıyor daha sonrada teknik destek ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Ana makinemiz Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 1 200 GB Hdd 16 Gb ramlidir. *VPS 1* 2048 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi *60 TL* *VPS 2* 3036 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi *90 TL* VPS 3 4048 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi 130 TL Dedicated Paket 1 Cift Cekirdekli İşlemci 2048 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi 180 TL Dedicated Paket 2 Cift Cekirdekli İşlemci 3048 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi 280 TL Dedicated Paket 3 Cift Cekirdekli İşlemci 4096 Ram 300 Mbit Hat Win 2003 İşletim sistemli Full Kurulum Ozel Anti chat Sistemi 370 TL __________________