Reklam Almak&Reklam Vermek İsteyenler&Banner Takas isteyen Adult Site İcin Sponsor Sponsor oluyoruz. Cok Acele Sponsor Lazim!!!! Sponsora ihtiyacimiz var Bana Sponsor Bilgisyarci Lazim ? Arkadaşlar Host Lazım Acilen Sponsor Hosting Arayanlar Varsa??? Sponsor Oluyoruz- WEB sitenizin hiti yuksekmi. Yada sitenize guveniyormusunuz? domain sponsoru lazim Hosting Sponsoru Aranıyor!!! Yuksek hızlı sunucularda Bedava Hosting!! siteme sponsor arıyorum Sitenize Ve Ziyaretci Sayiniza Guveniyorsan - - - ucretsiz Host Icin Tikla Adult Bir Siteye Sponsor Aramaktayım [ 100 mb alan uygun BW ] Ayda 5YTL Ye Reklam Vermek İsteyenler... İyİ Bİr Hİte Sahİp Sİteme Sponsor Ariyorum Haylazlar.Net Sponsor olurmusunuz ?? Acil Adult Foruma Sponsor Aranmaktadir. Sponsor Aranıyor! [600 Tekil Hit] Help me sponsor Arıyorum Sponsor Aranıyor(program Download sitesine) Bu Kadar Duştuk Aylık 2.5 YTL Gunluk Hit 200-... : :: ::: | 50mb Alan 5gb Trafik Sponsor Arıyorum | ::: :: : Kaliteli Sponsor Arıyorum Sitenize destek! hayrına bi işi yapacak sponmsor arıyorum para odemicek sade bana yardım edecek Domian Sponsor Aranıyor Sponsor Araniyor Bolum Kuralları [Guncellendi 07.06.2012 ] Sponsor Aranıyor www.metalcafe.net Sitemiz Acıldı Reklam Alınacaktır. Reklam alınacaktır.... www.acisozluk.com reklam alıyor ----sitemize reklam buyrun anında---- doamin ver 1 ay reklami kap Domain adreslerinizi ve Web Projelerinizi satıyoruz... Reklam Alınacaktır Banner Takası Reklam vereceğim site var mı?? [Banner Takas]SpongeBob SquarePants Turkiye Fan Sitesi Reklam vermek İsteyenler hitlerimize goz atın TiryakiForum.Net Reklam Secenekleri PR=4, Tekil Min = 750 Banner Değişim...& Takas... Siteme Ucretsiz Reklam Verin!! gunlukTekilhit+3000-5 ytlden başlayan fiyatlar WwW.PaylasTC.CoM [Banner Değişimi ] banner takas Siteme Reklam Almak istiyorum Banner Takas Yapmak İstiyorum hosting arayan kişi ve kurumların başvuru kaynağı Banner Takas & Mod - Yonetici Alımları reklam vermek istiyen tıklasın www.forumbirlik.com İİ Hİte Sahİp Olan Sİtemİze Reklam Alicaktir Sponsor Arıyorum Takas Mod Alinir www.sonsuztr.com kısa zamanda buyuk başarı SohbetSeLi Reklam Secenekleri [EKONOMIK] Aylik 10 YTL'ye Reklam | theajan.com pr 4 tekil:1300 3 $ 'dan başlayan reklam secenekleri Sponsor Araniyor oNLİNE oYUNLAR sİTESİ Online bilgi forumu banner takas... Forum Siteme Banner Değişim !! yeni actığım forumuma ayda 5ytl ye reklam alıyorum www.enteresanolaylar.com Sitesi Reklam Almaya Başladı... "5 YTL" ye PR5 Text Reklam Domain İcin Sponsor Banner Takası yapalım buyuyelım Siteme Sponsor Ol Sende Kazan... Google Pagerank PR 5 Olan Siteme Sponsor Arıyorum(Gunluk Tekil Hit;2500-3000) forumcatr.com a Sponsor Arıyorum!!! *******um.net banner takas benim bir forum sitem var s.mod ve mod lazım... aylık 5tyl reklam veya takas... Sponsor Aranıyor! PESTurkey.Net banner takas ve acil mod almı yapılır Reklam vermek istiyorum... banner değişimi Siteme Sponsor ve Editor arıyorum. bedavaya reklamınızı yaparım ustelik uye sayınız felan fark etmez Uygun Fiyata Reklam Hızla Buyuyen Bir Siteye Cok Makul Fiyatlarla Reklam Vermek İstemezmisiniz Banner takas yapmak istiyorum www.forumturkx.net * 1 Haftada 70 Uye * Durmadan Buyuyoruz.. BozukSite.Com // PR=3 // Hit=800+ ForuMekani Banner Takas[Konular: 4.516 Mesajlar: 8.447 Uyeler: 825 ] EmlakKeyfi.com Reklam&Sponsor EmlakKeyfi.com Reklam&Sponsor Reklam Takası Yapılır Aylık Reklam 5YTL YuRT SAhipleri hiti 5buinden yuksek sitelere reklam veriorum internetKURDU.net MOD aranmakdadir. En Etkli ve UcuZ Reklam Secenekleri En Etkli ve UcuZ Reklam Secenekleri En Etkli ve UcuZ Reklam Secenekleri 5 adwords kuponu 8 dolar durulur 70 ytl değerinde Ortalama 4000 Hit Alan Nokia Telefonları İlgili Siteme Aylık 29 YTL'na Reklam Alınır sitesine ucretsiz reklam alacak olan var mı? tekil 3700 banner değişimi veya reklam alımı Ne Pr var ne bişi ama yine de reklam vermek isterseniz buyrun Sitenizin HIT i yuksek ise Sonsor Olabiliriz. Sponsor Oluyoruz Yuksek Miktarda Host-Trafik ve 1 Adet Domain Verebiliriz Muslum Gurses Sitesine Sponsor Arıyorum www.aLemce.Com KOMPLE SATILIK!!! Ben Banner Takas Yapmak İstiyorum Ucuz Etkili Reklam ... WwW.SanalVadi.Com Reklam Secenekleri!.. 10 ytl ye link reklam.. Sanal Alemin Gecmişi ve Geleceği NbaTr.CoM Reklam Alınacaktır! radyo reklam Yeni banner takas sitesi WWW.BANNERİM.NET Baner Takas İsteyen Arkadaşlar AYDA 2YTL YE REKLAM VERMEK İSTERSENİZ TIKLAYIN (50.000 uyeli bir siteye) banner yaparım ayda 2.5 ytl ye reklam verilir www.diyarbakirspor.net - www.sultansucuk.com satılıktır www.teamturk.net banner takası yapmak isteyen warsa... Gunluk 6 bin hit alan siteye reklam alinir. www.ANATHEMAFAN.com Lptr Fan Club | Linkin Park Turkey | Reklam Alimi GuzeLmekan.Com Reklam Verecekler Siteye SpoNSoR AraNiYoR Siteme Moderator Aranıyor(3000 Uyeli) Sponsor arıyorum Uygun Fiyatlara Reklam Alınır - Banner Takası Yapılır PageRank'ı 4 Siteye Reklam Alıyoruz PageRank'ı 4 Siteye Reklam Alıyoruz PageRank'ı 4 Siteye Reklam Alıyoruz www.ersev.net 460x80 banner Sadece 15 ytl Host Sponsor Aranıyor!!! 263X157 Reklam Banner'i 40 YTL haftalık tekil hiti 1000 den fazla reklam sadece 3 ytl Domaİnİnz Var Hostunuzmu Yok Buyrun Sponsor Olalim Sİze efl-mania.com site & forum Sitemize Makul fiyatlara reklam alıyoruz ve banner takasta yapıyoruz. Cok Uygun Fiyata Siteler Yapılır ? Cyber-Design.Org-MyOdev.Net-Wildmp3.Net-Hİt1000.Net-Haylazlar.Net-ProtectSites.Net Bu Sitede Reklam Sadece Aylık 10 YTL Oyunyama.org'a Reklam Degişimi Yapılır Banner Takas forumparki.com Mod Aranmaktadir Bana işi bilen lazım... 70 YTL Google Adwords İndirim Kuponu 1 YTL Tukeniyor Programcim.Com Reklam Fiyatlari www.abisz-one.com GizLiForum.NET Banner Değişimi Yapılır & Reklam Alınır PR4 Siteme Reklam Almak istiyorum Www.Aci-Hayat.Com Reklam Alınır. www.sohbettuneli.com forumbirlik.com a reklam alınır PageRankimiz 3 ...Muzik ve Multimedi Reklamları ARıyoruz..! Sponsor Oluyoruz WWW.bizimportal.org reklam alınır verilir.. Para Kazanmak İsteyen Var mı???? AdSiZFoRuM.NeT Reklam Ucretleri Hakkında Foruma Reklam 5-8 ytL... ModeratOre MaaŞ Bagliyoruz!!!!!!!! Reklam Takas Yapılır Bakarmisin.com (Banner Değişimi) Hit1000.Net Takas İsteyen SPoNSoR aRaNıYo!!! Link Değişimi Profesyonel Sanal Tuning/Reklam ve Sponsor Araniyor 2.000 ustu uyeli bir foruma host sponsoru oluyoruz.!! 300 Uyeden Fazla Banner Takas Veya Link Değişimi İcin site aranıyor Vazgecilmez Forum Moderator arıyor. Banner takas yapılır GuzeLmekan.Com Sitemin Reklamini Ucretsiz alacak Varmı İsteyene UserBars Yapılır Sitenizin hiti artsın istiyorsanız tıklayın! www.forumhero.com TrMobiL Reklam Alıyoruz turk-board.info reklam ariyoruz Reklam Verilir Muslum Gurses Sitesine Reklam Aranıyor wWw.GencTurkler.Biz Reklam Sudan Ucuz.. www.hoholi.com satılık www.grafani.com tum iceriğiyle ProtectSites.Net Valla Gunluk Eminim 1000 Kişiden Fazla Giren Oluyor cok uygun reklam alıyorum (5dolara reklam!!!) www.internetpartisi.org satılık Banner Takas Yapılacaktır Reklam Almak isteyenler www.torrentturkey.net //www.ForuMekani.net--Banner Takas-Reklam Banner Takas Gunluk Tekil Hit 250 Acılalı 2 Hafta Oldu. Banner Takas Gunluk Tekil Hit 250 Acılalı 2 Hafta Oldu. Hosting Sitesi İcin Reklam Toplam uye sayısı: 1856 ve gunluk en az 20 uye gelen Forum Satılık Satılık Oyun Sitesi Bedava reklam yaparım sadece 1 kişiye Wildmp3.net Acılmıştır...gunluk hitim 885..Reklam Vermek İsteyenlere uygun fiyatlar 5 - 10 YTL ' ye Reklam Ver! Banner Takas Servisi Acıldı !!! Avrupa'ya reklam... Bomba100 - Banner Takas Sistemi www.asya********** -[+]- www.mydnz.com - www.mydnz.net - www.mydnz.org / Super Reklam Fırsatı ! Banner & Link Değisim İddaa Ediyoruz Adultta bir Numarayız Bakarmisin.com (Modlar İcin kontor) Ortak Arıyoruz Forumunkrali.net/Banner Takas Sitenizde video reklamdan para kazanın. Google'dan. Bariscan.net E RekLam Alınır Banner & Link Değişim Maximp3. somee. com Acıldı Reklam Vermek İsteyenlere uygun fiyatlar Has********** Gunluk Tekil 1000 Reklam Aylık Sadece 25 YTL banner degisim,link degisim,gizli link degisim isteyenler Forumumuza Reklam alınacaktır www.turklady.com banner takas yapılırr Banner Takas 600 Uyemiz var *******umu MeGa-TR.NeT İLE Banner Takas Yapmak İsteyen Yazsın banner takas -reklam alırıs-kesın bakın buna beyler banner takas yapılır (istek)tek hite reklam weren sitelere -[+]- www.mydnz.com Super Reklam Fırsatları & Bedava Link Değişimi ! GunLuk Tekil Hit 1500-2000 Arası RekLam Ucreti Sadece 15 YTL Uyeler: 1,322 takas yapacak site arıyoruz Aganzi Forumu Banner Ortağını Arıyor! Tycoonclan.com.****** ! Cok Ucuz Miktarlara Reklam Alıyoruz! .ownloadTurkiye.Com Reklam Alıyor:. BursaRehberi.Net Banner takas & Reklam Siteniz Uzerinden Para Kazanmak İstermisiniz? reklma ver(1 ayda hitller tavanyapacak>>>>>> banner takası isteyen (sadece hit i tuksek olan) Reklam Verecem Reklam Alınacaktır... www.lafabak.com Chat Sitesine Reklam Alınacaktır.. 1000 Mesaj Yolla Reklamını Yayınlayalım-133-Uye Yeni Bir AFFILATE Reklam Veren Fima Hit i Az - Cok Farketmez ! Banner Takas !+Reklam Alınır uygun fiyatlı reklam bakın kacırmayın Doplist.Com Acıldı.! Toplist Değil Tatlım Doplist Az Sayıda Link Değişimi Alıcaz Doplist.Com Acıldı.! Toplist Değil Tatlım Doplist Az Sayıda Link Değişimi Alınacak Reklam vericem & Host Sponsor oluyorum + domain hediyemiz... Reklam aLınacak. ! Ucretsİz Reklam Yayinkliyoruz... Banner Takas.. Reklam allıcağız gunde 10000 hitimiz war camgibi bomba!!! Reklam alınır - Takas yapılır Acil reklam alacağım 500 uyem var Link - Banner Değişimi - Siteler Arası Birlik SehreminiAnadolu.NeT (Link Değişimi) parımı istiyorsunuz buraya Rekam Alıyorum Ve Veriyorum Satılık Domainler...!! 10 YTL ye Reklam verecem Yillik Reklam 40 Ytl... acılalı 2 hafta olan sitelerrrr burya Cep Telefonu Portalına Reklam Alınır. Banner Takas Yapmak İstiyenler Toplam uye sayısı: 1915 gunluk 500 tekil hit reklam vermek isteyen 694 uyem var her turlu reklam-banner takas-link deişimi yapılır arkadaslar sitem icin banner takas yapmak isteyen varsa belirtsin ama daha yeni forumtr'ye banner koymak icin kac para gerekiyo banner takas yapılır reklam alınır 1Ytl Banner Reklam Siteme Reklam Almak istiyorum! banner Takas icin site arıyorum TrMobiL.CoM reklam alcak Her zaman reklam alıyoruz KarizmaTR Banner Takas İsteyen Siteler ile Banner Takas Yapılır 468 x 60 PixeLs Reklam Alinacaktir .. 14.000 Uyeli bir forumda en duşuk fiyatlara reklam verin!!!! Banner Takas !!! (FoRuMmM.CoM) www.hayatipaylas.com reklam almaya başladık__ Banner takas icin buraya gelin !!!! Reklam almaya başlıoruzz gunluk 600 hit reklam ver Bedava banner yayınlıyorum(www.DoUbLeForuM .COM Bedava Reklam Aliyoruz Banner Takası Yapılacaktır. 4 sitemde banner değişimi yapacaklar buraya Yok mu banner takas yapan (www.doubleforum .com) Reklam başlığı acmadan once www.googleforuu.com banner takas? Banner Değişim Teklifi ( foreverum.com ) sanaldepreme Banner,link Alınır & Banner,link takas yapılır Banner Alınır MeGa-TR.NeT ReKLaM 10 YTL Anasayfa Mp3,Program Ve Film İcerikli Bir Site İle Banner Takas Reklam icin !!! Her Turlu Değişim Bedava !! Tekil Hit 2000 Banner Takas Veya Reklam... satılık site Text Reklam Yıllık 10 ytl--468x60 Banner Yıllık 20 Ytl internetten para kazanmak 7.874 uye sayısına reklam vermek istermisiniz ?? Satılık Site Vbulletin reklam veriyorum Uye Sayısı 10.000 den fazla olan Adult foruma Reklam Alınacaktır Şok Şok Şok Herkes buraya baksın 88*31 banner takası 400 uye ussu. Kacmaz 4 gunluk bir forumuz 46 uyemiz var (banner takas) Cok Acİl Reklam Takas İsteyenler Veya Hİtİm Atsin Dİyenler Buraya banner takas tcmxx.net Turk Hacker Kuvvetleri - Banner & Link Değişimi 4 gunluk forumuz ve 96 uyemız var ve suanda 4 sıtede banerımız yayınlanmakta 5 siteye aynı anda reklam vermek istermisiniz Banner DeĞİŞİmİ İsteyen Varsa Baksin? Banner takası yapılır... Banner Takas...! Acill Banner Takas!!! www.forumsanal.com/ Link Degisimi Banner Takas :::tUrkİyede Bİr İlk::: Topliste Uye Olmayan Uzulur Hit Dağıtıyoruz.. www.web-destek.com - Banner Takasi Banner takas (www.songece.com) 200 uye ustu takas icin Lİnk VE Banner DEhgişimi (www.forumak.com) pr5 ve uzeri reklam alıp ve vereceğim... [ www.vbulletin-tr.com ] PR Rank 4 Link değişimi Pişman Olmak İstemeyen İceri Girsin [ WwW.Mp3-Siteniz.Net ] Reklam almak & Banner Takası (JooJa.Net) 468*60 reklam 9 ytl banner takas ve reklam vermek ısteyenler kesın baksınlar buraya!!! ForumHarman link değişim ******banner takas ıcın bakın bu sıteye !!!!!!!!!! 5 Ytl ye Text Reklam Reklamda Son NOkta Turkiyem-Board.de Banner Takas Gunluk Tekil Hitimiz 2000 ile 2500 Arasında reklam ucretimizde sadece 15 ytl Buyrun Gunluk 1953-13824 arası hiti olan siteye reklam aylık 10-20 ytl fiyatlara sitemin bannerını sitesine koyabilcek olan var mı? internetten para kazanın..benim sitem.. Reklam Aliyorum Aylik 10 Ytl Reklam Alimi BaŞladi Hİtİn Krali Forum Haric Gunluk Tekil Hit: 2000-3000 Olan Sağlam İki Site İle Banner Takas Banner Takası Yapacak Site Aranıyor sitemle banner takası veya reklam vermek isteyene msj karşılığında 1 aylık reklam! Link Değişim Her Tur Siteyle Turkiyenin Tek Karting Sitesine Reklam(COk Ucuz) Banner Takas İsteyenler Ucuz Reklam Secenekleri Akvaryum Forumu WwW.PayLasCaM.CoM banner takas Satilik Domain Reklam Ve Banenr Takas Reklam & Banner Takası Yapılır Banner Takası veya Reklam Vermek İsteyenler BURAYA siteme gunluk 0rtalama 200+ hit gonderecek reklam arıyorum Banner Takasi Gunluk Tekil Hit 3000 Ustu Devamlı Artıyo Aylık 15 Ytl Reklam Aclış 10 Haziran banner takas yapılır Sitemde Yazı Yazanın, yazdırtanın, Reklamını Yaparım - banner takas yapılır -*- Reklam Alınacaktır -*- **banner Takas İCİn Bakin** Banner İstiyorum O Kaddar Reklam Alımlarımıs Başladı Banner ve link değişim Banner Takas Banner Takas Yada Link Değişimi Yapılır... Www.mekanburda.com Banner Takas/Takas Siteme Reklam ve vermek Almak İstiyorum.. 6.640 uyeli bir forumla banner değişimi yapmak isteyen varmı! banner takas Buradan Başka Bu Fiyatlara Boyle Bi Yerde Reklam Veremezsiniz!!.. 2036 uyeli Foruma Link Değişimi Yapılacaktır www.gecelerin*********** Www.Leke********** Banner Takas Yapacak Aranıyor!!!! aylık 5 ytl ye reklam alıyorum... Banner Takas Yapılacak Dun Tekil Hit 4,211 Aylık Reklam İmkanları Buradan Bakın sıteme reklam alıyorum belkı banner takas da yaparım!! Banner takas yapılacak..!! bygunku hitim 14700 banner takas&link değişimi..... Forum Sayfamızla Link Değişimi Yapılacaktır ! Doktorlar Sitesi reklam alımları başladı Banner Takas Reklam Vermek İsteyenler ve almak en ucuzu burda takas yapılır.. Link Değişimi Yapmak İsteyenler Bedeva Tanitim!!!! Ucretsiz Banner Takas & Bu Sitede Film Yarışması Var... dutdibi.com (vbulletin forum)sitem icin reklam vermek istiyorum ersev.net reklam 1 ay bizden hediye Banner Takas banner takas Prsi 3 ve 3un Ustunde Olan Sitelerle Banner Takas www.kusursuzonline.com 11 bin uye reklam arıyorum Mega-tr.net 10 Ytl Reklam Alıyoruz forumbirlik.com da reklam 20 ytl Takas-takas-takas-takas banner takas yapmak istiyorum??? takasla ve ucretle reklam alınır.. 387 uye sayısı banner tasak WwW.ForumBara.Com pr5 link değişimi www.turizmpusulasi.com Vazgecilmez Forum wWw.*******s.Org Yep Yenİ Ama Bomba Gİb Sİtemİze Cok Uygun Fİyatda Reklam Aliyoruz ? PR5 2 satır text reklam sadece 7 YTL Uye sayısı-Webmasterlar okusun....... banner takas HaberFutbol.Net 468*60 3 Ay 15 ytl 12.000 'den fazla uyesi olan ADULT FORUM reklam ALIYOR link & banner takası www.dikyolink.com banner takas veya sağ taraftaki dost sitelere eklenme!!! Banner takas yapılacak ve moderator alınacaktır banner takas(acılış tarihi 24.06.2006 ona gore değerlendirin) TURKİYENİN EN HIZLI BUYUYEN SİTESİNE REKLAM VERİN (10 gunde 30.000 tekil) KostebekForum'a Hosting Sponsoru aranıyor.. banner takası her gun en az 200 tekil hit yoollarım reklam sadece 20ytl banner değişimi + reklam alınır Reklam Vermek Ayda 5 ytl SıTEME REKLAM ALIYORUM VE TAKAS Tek Şart Siyaset-Politika Uzerine... Banner takas anında burada YENİ BİR SİTE !!! ModeRator & ReKlAm PaYlAşImI !!!! Reklam verenin site coşuyo.... Reklam Vermede Temmuz Sonu Kampanyası !! Reklam alınır Bedava Reklam Alıyouruz.... yeni acılan site reklam ve moderator alınır... Son Reklam Alanımız 468*60 banner aylık 10 ytl Banner Takas Bir oyun sitem var ve başka bir oyun sitesiyle banner takas yapıcam. Reklam ve Banner Takas Link Degişimi (www.ezberim.com) Eğlence - Oyun ve Kmedi vs.. sitelerinizi ekleyin sanalkupa.com siteme reklam alıyorum Satilik Sİte Veya Takas Şok Şok Şok Gunluk Tekil 600 Hiti Olan Siteye Reklam verin Adult Foruma Reklam Alınacaktır. 31.000 Uyelik Forum vipforumtr.com banner takas uluslarası ortalama gunluk 700 visit alan siteme reklam alıyorum... GencTopLisT.CoM banner takas yapmak istiyorum www.firtina********** www.eglenceclub.com devr ediyorum www.nizamalan.com Reklam Alıyoruz. www.turizmpusulasi.com Reklam Yada Banner Takas Yapılır www.bilcom********** Bi Bakarmısınız_¿_ Bedava Banner Aliyorum Ama... Banner takas 900 uye Kazanclı Değişim Banner takas Bİr Fİkrİm Var!!! Gunde 1500 coğul 600 tekil olan sitede reklam vermek isteyenlerrrr Banner Takas... bedava siteye (forum) reklam koyabilirmiyim...? banner takas WwW.SanaLPaylasim.NeT de 4 MilYoNDaN BaŞLaYaN ReKLaMLaR Yasakmp3.CoM Banner Takas NetGibi Banner Takas bedava bedava bedava reklam alınırrr bedava !!! Banner Takası Yapılır...[[ Hitimiz Yuksek Ayrıntılar iceride ]] Link Takasi Yapilir ..... WwW.AkinAkTas.CoM de 15 MilYoNDaN BaŞLaYaN ReKLaMLaR Banner Takas yapılacak Sitemin PR si3 Bana Yardım Edecek Site Aranıyor Reklam fiyatlarımız Gunluk 30.000 TEKİLE AYLIK 110 YTL ye BANNER VERİN 2 Siteye Reklam 35 Ytl Banner Takas 10 ytl den başlayan fiyatlarla www.dutdibi.com banner değişimi reklam alış-veriş www.acihayat.biz banner takas Sosyalİstforum İle KarŞilikli Banner Takas Text Reklamlarınız Ucretsiz KarŞilikli Reklam.... Banner Takası www.geldegulme.com Link Değişimi DerinMevzular Text Reklamlarınız Beles Banner Takas | Forum Metal Kalbi | Link Değişimi Reklam Takas // Aylık 10 Ytl ye Text Reklam / Bedava Reklam!! Banner takası 350 uyeli mp3 forumuna 1987 uyeLi Forum'a RekLam Vermeq İsTeYen'Ler ? banner takas yapılır ForumKOP.CoM/Banner Takas Yapılır reklam almak istiyorum !!! +7000 siteye reklam vermek ısteyenler Reklam Alicam ( uye sayisi 6000 in uzerinde ) Turkportal.ORg Banner Takas __________________