Milliyet.com.tr'ye YOK PAHASINA REKLAM VER MUTLU OL
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Milliyet.com.tr'ye YOK PAHASINA REKLAM VER MUTLU OL
-
09-10-2019, 06:46:07İyi forumlar.. Universite projesinde Milliyet.com icin bir calışma yuruttum.. Juri tarafından 3 adet 100 tık reklam paketi kazandım.. Şuan birini kendi websitem icin kullanmaktayım.. İstatistikleri aşağıdan gorebilirsiniz.. Kalan 2 reklam paketinide "40 :tl" den satıyorum. Almayı duşunenler icin kacırılmaması gereken bir fırsat.. Normal şartlarda milliyetten reklam almak isterseniz size aylık paket sunup 5bin tl gibi rakamlar isteyeceklerdir.. Ama şuan benden alırsanız reklamınız 100 tık alana kadar sitede yayınlanır.. Şuan kendi sitemin reklamı bir gunde 29 tık aldı ve ertesi gun oldu hala devam ediyor.. Ustelik reklamım 1 gunde 792.707 gosterim aldı.. Sizde marka bilinirliğinizi artırmak isterseniz kacırmayın derim.. Neden satıyorsun derseniz. Her reklam paketini farklı bir sitede kullanmak zorundayım. Kendi sitemde bir paket kullanmış olduğum icin kalan paketleri kullanamıyorum hedef url olarak farklı bir site girmem gerekiyor bende cep harclığı olması icin satıyorum.. Reklam panelinden bir goruntu: Reklamınız sitenin en cok gorulen kısmı olan orta ust kısımda goruntulenir. 728x90 px boyutunda resim banner olarak yayınlar. Resimde gorebilirsiniz. Reklamınızı ekledikten sonra paneli size veriyorum.. Guncel gosterim ve tık bilgilerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.. Reklam adult ve kumar siteleri icin gecerli değildir. İletişim: [email protected] __________________