Adsenseye Bir Turlu Onaylanamadım
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Adsenseye Bir Turlu Onaylanamadım
-
09-10-2019, 06:18:00S.a Arkadaşlar Ben Google Adsenseye kayıt olmak icin www.boyamam.com diye bir site actım. Oyunları arayuzu herşeyi kendim yapıp uğraşıyorum. Ve bana gore yeterli oyun yuklediğimi duşunerek (190 tane oyun var) Adsenseye başvuruyorum fakat hep yetersiz icerik deyip onaylanmıyor başvurum. Bende her oyuna artık 70 kelimeye kadar birşeyler yazıyorum o oyunumla ilgili. Sonra yine başvurdum yaklaşık 150 oyunu yazdıktan sonra ama yine aynı cevabı aldım kabul etmedi. Gonderdikleri mail şu arkadaşlar. Sizden istediğim kardeşlerim ben ne yapmalıyım bu benim ilk adsenseye başvuruşum reklam almak istemem. Yani yapmadığım, bilmediğim veya yanlış yaptığım bir şey mi var? Arkadaşlar bunu severek yapıyorum ben kotu birşey de yok cocukların oynaması icin eğitici veya normal boyama oyunları yapıyorum ama tabiki her işin olduğu gibi az da olsa yaptığın işin karşılığını alacaksın ki daha şevkle isteyerek yapasın. Hevesimi kırıyorlar beni siteden flashdan oyunlardan herşeyden uzaklaştırıyorlar. Yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden hepinizden Allah razı olsun. __________________