Site Başlığı: Sevgi Oğretmeni - Eğitim Burada... Site URL: www.sevgiogretmeni.com Site İceriği: Bilgisayar, İnternet ve Eğitim makaleleri, Asp, .NET, 3D, Html, Css, Javascript, Flash, Action Script, Photoshop, Premiere, Php dersleri, yazı tipleri, resim galerileri, grafik calışmaları, programlar, ucretsiz templates, HTML, C++, JAVASCRIPT hazır kodları, Photoshop Brushes, Videolu ders anlatımları, cep telefonu temaları, cep telefonu videoları, cep telefonu oyunları, cep telefonu dosyaları ve bircok icerik. Acıklamalar: * Sitede forum bulunmaktadır. * Şu an sitede portal kurulu değildir. Cunku portal dosyalarını internete aktaramıyorum. Bunun sebebi evimdeki internetin kesilmiş olması. Dosyaları birkac gune kadar internete atmayı planlıyorum. Şimdilik sadece forumu gorebiliyorsunuz. * Portal tasarım ve kodlaması bana aittir. * Portalı birazcıkta olsa gormek icin yukarıdaki resime gozatın. * Bu site yaklaşık 1 seneliktir. Eski hali HTML' di, şimdi bu siteyi Asp tabanlı bir portala cevirdim. Bu yuzden cok ziyaretci kaybettim. Site yayındayken yaklaşık 3.000 tekil hite sahipti. * İcerik olarak yukarıdakilerden cok daha fazladır. Şu an aklıma sitedeki butun kategoriler gelmedi. Bu yuzden hepsini yazamadım. Not: Capraz Link Değişimi İlk Tercih Sebebidir. __________________