RESİM YUKLE PARA KAZAN
Evet Kolaylıkla Gold Uyelik ve Ayın Uyesi ve Moderator Gibi Onemli Rutbeleri ve Para Kazanmak İcin Bir Sistem Getirdik. Bildiğiniz Uzere Acmış Oldugumuz Resim Upload Merkezinden Resim Yukleyen Herkeze Puan Kazanıyoruz Bu Puanları Biriktiriyoruz Bir Miktara Ulaştıgı Zaman Gold Uyelik ve Ayın Uyesinde Oy Farkında Biraz Onde Oluyorsunuz.Oncellikle Anlatıma Geciyorum. Nasıl Yukleme Yapılcak Oncellikle www.futbolculigi.net/resimyukle giriyoruz.JPG PNG, BMP, GIF Formatlarında Max.5.0Mb Resim Yukluyoruz. Peki Nasıl Goreceğiz Sizin Yuklemiş Oldugunuz Resimlerdeki Url Adresini Bize Ozel Mesaj Yoluyla Yolluyorsunuz.Bu Kadar Basit Peki Puanlama Sistemi Nasıl Yukleme Boyutunuz Ne Kadar Cok Olursa O Kadar Cok Puan Kazanırsnız Puanlama Periyodu Şoyle; 1 MB =100 Puan 2 MB =200 Puan 3 MB =300 Puan 4 MB =400 Puan 5 MB =500 Puan Hangi Rutbe Kac Puan Ne Zaman Aktif Olur Oncellikle Kazandıgınız Puanları Bir Katogoride Topluyoruz.Bu Katogori Sadece Adminler Gorebiliyor.Sizin Kazandıgınıza Dair Bilgi Mesajı Geliyor Ayın Uyesi Avantajı Kazandınız Hediye Almak İstiyorsanız O Mesajı Evet Almak İstemiyorum Diğer Seceneklere Kadar Puan Kazanmak İstiyorum Diyebilirsiniz ve Ondan Sonra Sizinle İtibata Gecip Gereken İşlemleri Yapiyoruz.Gelelim Puanlama Sistemine 10.000 Resim Puanı : Ayın Uyesi Anketinde 2 Oy Onde Başlar 20.000 Resim Puanı : Gold Uyelik Sahibi Olur (3 Aylık) 35.000 Resim Puanı : Moderatorluk Sahibi Olursunuz (1 Yıllık) 50.000 Resim Puanı : 10 TL Mobil Odeme 75.000 Resim Puanı : Paypal Hesabınıza 10 TL 100.000 Resim Puanı : 20 TL Banka Havalesi Yapılabilmektir. Not:Resim Puanınız Sadece Birini Secebilirsiniz.Ornek Diyelim 10.000 Resim Puanınız Var Size Ozel Mesaj Ayne Şu Bilgi Gelecektir. ''Tebrikler 10.000 Resim Puanına Ulaştınız.Odulunuz Ayın Uyesi Anketinde 2 Oy Onde Başlamak Odulunuzu Kabul Ediyorsanız ''Evet'' Etmek İstemiyorsanız ''Daha Cok Puan Kazanmak İstiyorum'' Diyerek Ayın Uyesi Odulunden Vazgecmiş Olup Diğer Oduller İcin Puan Toplamaya Calışıyorsunuz. Tıkla Uye Ol __________________
Alın Size Para Kazanma Şansı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Alın Size Para Kazanma Şansı