PR3 | Portal Sİtesinden Ucretsiz Tanıtım Yazısı
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- PR3 | Portal Sİtesinden Ucretsiz Tanıtım Yazısı
-
09-10-2019, 03:45:17Kampanyaya " adult hack warez film siteleri yasal olmayan siteler katılamaz..! " Tanıtım yazılarının seo daki onemi gun gectikce artmaktadır. Bir cok kurumsal seo firması tanıtım yazısı icin en az aylık 500 tl her muşterisi icin odeme gercekleştirmektedir. İFA Teknoloji seo firması olarak işlerinizi kolaylaştıracak onemli bir konuyu acıklamak istiyoruz. İFA Teknolojinin muşterilerine ayırmış olduğu 8.000 tanıtım yazısı sitesinin ilk 50 tanesini ucretsiz olarak sizlere sunmaktadır. Tanıtım yazısı sitelerimiz ve kurallarımız aşağıda belirtilmiştir. Tanıtım yazılarınızda linklere izin verilmeyecek ( ucretsiz alımlarda ) " ucretli tanıtım yazısı alacak kisiler [email protected] msn adresimizden bize ulassnlar Tanıtım yazınızın uzunluğu en az 40 kelimeden oluşmalıdır. Tanıtım metniniz de resim olması yazdığınız konunun ilgi ve alakasını, okunma sayısını maxiumum arttıracağından resim eklemek fayda sağlayacaktır. Makaleleriniz anlaşılır bir dilde okuyucu sıkmayacak şekilde yazılmalıdır. Tanıtım yazılarınızda etiket kullanmamalısınız... Resim eklerken kod ile eklemeyiniz sadece resimin url sini yazınız ben gerekli şekilde eklerim.. Tanıtım Yazıları Belli Bir sure icin ucretsiz... Tanıtım makalenizi Gondereceğiniz Link : http://www.ibrahimfirat.net/2012/07/siteni-tant.html __________________