İstanbul İl Milli Eğitim Mudurluğu, deprem sonrası 6 ilcede bulunan 10 okul binasının detaylı inceleme ve tetkikler yapılması icin boşaltılacağını acıkladı. Okullarda eğitim oğretim goren oğrencilerin, gecici olarak cevre okullara yonlendirildiği bildirildi.
Taşınacak yerler arasında Bağcılar İlce Milli Eğitim Mudurluğu de var.
[h=3]İŞTE BOŞALTILACAK OKULLAR:[/h][h=3]BAĞCILAR[/h] Gaziosmanpaşa İlkokulu
[h=3]BAYRAMPAŞA[/h] Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
[h=3]GUNGOREN[/h] Haznedar Abdi İpekci İlkokulu
[h=3]KUCUKCEKMECE[/h] Gultepe İlkokulu ve Gokturk İlkokulu
[h=3]SİLİVRİ[/h] Ortakoy Sezin Oztaş İlkokulu
[h=3]MİSAFİR OLARAK EĞİTİM OĞRETİME DEVAM EDİLECEK OKULLAR[/h] Bu kapsamda yarından itibaren Gaziosmanpaşa İlkokulu'ndaki oğrenciler Plevne Ortaokulu'nda, Gaziosmanpaşa İlkokulu'nun ana sınıf oğrencileri Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi'nde, Bayrampaşa'daki Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oğrencileri Şehit Buyukelci İsmail Erez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Gungoren'deki Haznedar Abdi İpekci İlkokulu (A ve B Blok) oğrencileri Fuat Sezgin Ortaokulu'nda, Kucukcekmece'deki Gultepe İlkokulu oğrencileri Mustafa Pars İlkokulu'nda, Gultepe İlkokulu'nun ana sınıfı oğrencileri Belediye Anaokulu'nda, Kucukcekmece'deki Gokturk İlkokulu oğrencileri Ataturk Ortaokulu'nda, Silivri Ortakoy Sezin Oztaş İlkokulu oğrencileri de Ortakoy Sezin Oztaş Ortaokulu'nda misafir olarak eğitim oğretime devam edecek.
Ayrıca taşınmasına karar verilen Bağcılar İlce Milli Eğitim Mudurluğu de Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi'nde hizmet verecek.
İstanbul'da 5 ilcede 6 okul binası boşaltılıyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İstanbul'da 5 ilcede 6 okul binası boşaltılıyor