Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıcdaroğlu, "Saray'da herkes memnun. Bir değil, birden fazla maaş alıyorlar. Gelecek hafta Saray'ın, Turkiye'yi nasıl arpalık hale getirildiğini acıklayacağım. Buradan AK Parti'li kardeşlerime sesleniyorum. Bir hafta sonra acıklayacağım" dedi.
CHP Lideri Kılıcdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;
"Esnaf kardeşim hayatından memnun mu? Esnaf kardeşlerime biraz sitem ediyorum kimse kusura bakmasın. Esnaf kardeşim 'gecinemiyorum' diyor, 'zam ustune zam geliyor' diyor, 'zarar ediyorum' diyor. Diyor da bunları yapan kim? Senin oy verdiğin siyasi partinin lideri yaptı. Sen onlara ders verdiğin gun bu sorunlar bitecektir.
[h=3]"ESNAFIN, CİFTCİNİN DERDİNİ DİNLEYEN YOK"[/h] Yonetimi bize teslim edin, goreceksiniz Turkiye nasıl yonetiliyor. İşsizlik nasıl bitiyor, her eve nasıl huzur geliyor, goreceksiniz yandaşlar nasıl kacacak. Biz bunların hepsini yapacağız. Devlette liyakat kalmadı, her şeye 1 kişi karar veriyor. Esnafın, ciftcinin derdini dinleyen yok.
[h=3]"BİR HAFTA SONRA ACIKLAYACAĞIM"[/h] Devlette liyakat kalmadı. Her şeye bir kişi karar veriyor. Sabah kim yanına giderse onun kararı cıkıyor. Peki ulaşamayan yuz binlerce esnaf, ciftci? Onların derdini dinleyen yok. O sarayda otururken sanıyor ki herkesin yeri cok rahat. AK Parti'li kardeşlerime seslenmek isterim onumuzdeki hafta size sarayın Turkiye Cumhuriyeti'ni nasıl arpalık haline getirmiş onu acıklayacağım. Kimlerin bir eli yağda bir eli balda haftaya acıklayacağım. Sabredin.
[h=3]"BUTUN SORUNLARIN KAYNAĞI SENSİN"[/h] Trump bir bağırıyor dolar fırlıyor, susuyor dolar iniyor... Bu nasıl memleket? Bunun sorumlusu kim? Bu tarihi bir soru. Bunun sorumlusu tek adam! Eğer tek başına yonetiyorsan butun sorunların kaynağı sensin kardeşim."