Bursa'nın İnegol ilcesinde yaşayan 80 yaşındaki Adike Cakmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gorebilmek icin her yolu denedi.Erdoğan'a da seslenen Adike nine, "Cok sevgili reis-i cumhurum! Seni gormeyi cok istiyorum. Ama goruşene kadar inanmıyorum, cunku cok yalvardım, olmadı. İnşallah şimdi olur." dedi.
Adike ninenin 59 yıl once Trabzon'a bağlı Caykara ilcesinde gecirmiş olduğu talihsiz bir kaza sonucu elleri ve ayakları felc oldu. İnegol'e yıllar once ailesi ile birlikte yerleşen seksenlik cınar, yıllar sonra eşini kaybedince yalnız başına yaşamaya başladı. Adike nine hayatını hayırseverlerden ve İnegol Belediyesinden gelen yardımlar ile surdururken, evinin temizliğini, sobasını yakmayı, engelli olmasına rağmen kendisi yapıyor.
[h=3]SON ARZUSU DUNYA GOZU İLE ERDOĞAN'I GOREBİLMEK[/h] Adike Cakmak'ın hayattaki son arzusu ise dunya gozu ile bir kez Erdoğan'ı gorebilmek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı gorebilmek icin her yolu deneyen Adike nine, cevresindekilerden rica ederek, bin bir zorlukla Erdoğan'ın Bursa mitingine bile gitmiş, ancak Cumhurbaşkanını goremeden geri donmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Ekim Carşamba gunu 42. MODEF EXPO Uluslararası Mobilya Fuarı ziyareti icin İnegol'e geleceğini duyan Adike nine, 'Cumhurbaşkanını belki gorurum' umuduyla buyuk bir heyecanla bekliyor.
[h=3]"SİZE HAKKIMI HELAL ETMEM"[/h] Erdoğan ile kendisini goruşturmeleri konusunda yakın cevresinden, torunlarından, yeğenlerinden yardım isteyen Adike Cakmak, akrabalarına, "Beni reis-i cumhurumuz ile bir kere goruşturun, yoksa size hakkımı helal etmem" dedi.
[h=3]"İNŞALLAH BU HEYECAN SENİ GORUNCE BİTECEK"[/h] Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da seslenen Adike nine, "Bursa'ya kadar gittim ama seninle goruşemedim. İnşallah goruşeceğim. Cok sevgili reis-i cumhurum! Seni gormeyi cok istiyorum. Ama goruşene kadar inanmıyorum, cunku cok yalvardım, olmadı. İnşallah şimdi olur. Sadece Turkiye'nin değil, butun dunyanın lideri ile goruşmeyi cok istiyorum. Size cok teşekkur ederim, ben ve benim gibi olanlar, mağdurlar, engelliler, dertliler, hastalar, senin kanunundan, senin konuşmalarından, senin yardımından hepimiz faydalanıyoruz ve hepimiz memnunuz. 59 senedir felcliyim. Malulen maaş alıyorum, ilk aldığım zamanlar aldığımız maaş azdı ve yetmiyordu. Sen reis-i cumhur olduktan sonra arttı ve şimdi 1750 Turk Lirası oldu. Sizi goreceğim umidiyle cok heyecanlıyım. İnşallah bu heyecan seni gorunce bitecek. Cok teşekkur eder, gozlerinden operim. Ben senden cok cok memnunum, Rabbim omrunu uzun etsin. Benim omrumden ne kadar kaldıysa senin omrune eklensin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA
80'lik nine, 'Son arzum onu gorebilmek' deyip Erdoğan'a seslendi: Allah benim omrumde
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 80'lik nine, 'Son arzum onu gorebilmek' deyip Erdoğan'a seslendi: Allah benim omrumde