Unlu şarkıcı Yeşim Salkım, guvenli bolge harekatına 'savaşa hayır' diyerek desteklemediğini acıkladı. Bu paylaşımıyla tepki ceken Salkım, savaş konusunda bir astsubay ile tartıştı ve "Klavye delikanlısı" diyerek engelledi.
[h=3]"SONUNA KADAR SAVAŞA HAYIR"[/h] Son yıllarda yaptığı sivri cıkışlarla surekli gundeme gelen Yeşim Salkım, guvenli bolge harekatı kapsamında Twitter hesabından attığı tweette "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." dedi.
[h=3]"HAYIR DİYORSUN DA ORAYI GİDİP GORDUN MU?"[/h] Salkım'ın bu paylaşımına cevap veren bir kişi, "Savaşa hayır diyorsun da gidip gordun mu orada neler oluyor? Yuzlerce insana zulmedip, coluk cocuk demeden katleden teroristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii." ifadelerini yazdı.
[h=3]"SEN EVİNDE UYURKEN, BEN ORADAN YENİ GELDİM"[/h] Sivri dilli Salkım, gelen yoruma sinirlenerek "Sen gittin herhalde ben teroristlere değil, savaşa hayır dedim." yanıtını verdi. Aynı takipci, "Evet gittim, oradaki insanların halini gordum. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." dedi.
[h=3]TEPKİ GOSTERİP ENGELLEDİ[/h] Sosyal medya kullanıcısının yorumu uzerine iyice sinirlenen Salkım,"Hadi lan oradan klavye delikanlısı." diyerek kişiyi engelledi.
[h=3]TARTIŞTIĞI KİŞİ ASTSUBAY CIKTI[/h] Yaşanan bu tartışma sonrası Salkım'a cevap veren kişinin, sınırda gorevli bir astsubay olduğu ortaya cıktı. Astsubayın sınır bolgesinde cocuklarla yer aldığı fotoğraf ise başka Twitter kullanıcıları tarafından, Yeşim Salkım'a gonderildi.

Astsubay icin "Klavye delikanlısı" diyen Yeşim Salkım kendini savundu