Arkadaşlar Size bir uyarı yapmak istiyorum.. Belki Konum forum kurallarına aykırı ama , Bu Konunun silinmemesini istiyorum.. Cunku benim Başıma bir şey geldi , başkalarınında başına gelmesini istemiyorum.. Buradaki amacım sadece domain sorgusunu sadece Yabancı firmalarda yapmanızı tavsiye etmektir. Ben Şu sıralar Yeni bir site acmayı planlıyodum. İsmini falan belirlemiştim.. Tasarımı falan ayarladım. Cok geniş iceriğe sahip bir site yapmıştım. Tasarımıda bir okadar harika olmuştu.. Tabii daha onceden belirlediğim domainin boş olduğunu Kontrol etmek icin yaklaşık 2 hafta once İsimtescil.nette Domain sorgusu yapmıştım.. Boş olmasında cok şaşırmıştım.. Sitenin bugun buyuk bir kısmını bitirmiştim. Ve domaini alıcaktım. Taaaki bugun domaini almak icin bir baktığımda domainin Sorgu yaptığım site tarafından alındığını gordum.. : Şuan İcinden onlara her turlu şeyi soyluyıorum.. Bir daha bu firmadan birşey alırsam. Bu firma kadar ş... bir site gormedim Site ismi : SmartSpor.com http://www.isimtescil.net/WhoisPage....=smartspor.com Ben yaptım ama siz sakın yapmayın. Bu siteden domain kontrolu sakın ha sakın yapmayın __________________