!! asilhosting.com !! << ilk kazık yediğim şirket mutlaka okuyun
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- !! asilhosting.com !! << ilk kazık yediğim şirket mutlaka okuyun
-
08-10-2019, 15:31:54Evet arkadaşlar size şimdi ucu 45 gun oncesine dayanan bir olayı anlatacağım haklıyı haksızı siz belirleyin ... Yaklaşık 1 ay once bu asilhosting.com sahibi bizden 10 gb windows reseller aldı ve ilk odemeyi 15 gun sonra ve 2 aylık peşin odeyeceğini belirtti. Bizde tamam dedik ve hesabını actık. 2 hafta sonra bu vatandaş odeme gununu gecirdi. Bizde sebebini soruk ozur diledi ve sanırım bu goruşme salı gunune denk gelmişti o haftanın cuma gunune tekrar soz aldık . Bu arada hesabı hala acık ve kullanmaya devam ediyor. Ayrıca bw yi de oyle bir somuruyordu ki yani bu kadar olur der insan . Herneyse cuma geldi vatandaş bize cok acil bir odemesi cıktığını soyledi ve pazartesi gunu mutlaka odeme yapacağını ve 1 aylık odeme yapacağını soyledi bizde her zamanki iyi niyetimizle gene tamam dedik. Ancak şahsen ben bu durumdan biraz kuruntulandım aslında daha oncesinden şuphelenmştim ancak iş arasına iş giriyordu unutuyordum. Neyse devam edim Ben kuruntulandım ve hesabındaki yedekleme unitesini kapattım. Bilmiyorum belkide daha oncesinden yedek almışta olabilir. pazartesi oldu. vatandaş yok salı oldu gene yok carşamba yok odeme de yok bende kendi şahsi msn adresimi acmıştım aynı anda kurumsal olan [email protected] da acık. şahsi olan msn adresime bu vatandaşı ekledim ve o anda online oldu diğer adresimde kapalı yani engellemiş ve tabiki bu duruma sinirlenerek kendisine neden kactığını belirten bir kac cumle konuştum biraz tartışma oldu. Ancak bu kısma dikkat edin hic birşeye yanmıyorum şuna deli oluyorum vatandaşa sordum neden msn adresimizi odeme gununde engellediniz ? diye aynen gelen cevap şu "yoğundum başımı kaldıracak halim yoktu o yuzden engelledim" ve istediğim zaman istediğim kişiyi engellerim" vatandaşın verdiği cevap karşısında soruyorum size ne dersiniz? ayrıca arkadaş server aldığını belirtti ve bu yuzden odeme yapmadığını ayrıca da soyledi hem yoğun hem başını kaldıramaıyor hem sunucu alıyor bunun yanında birde istediği zaman istediği kişiyi engelliyor... Eminin o serverın odemesinide 15 gun sonra yapacaktır boyle gecin dur ne rahat oh sizce bu verilen cevaplar ne kadar durustce bu tartışmanın devamında bize soylenen şu 50 ytl nin 100 ytl nin hesabını mı yapıyorsun ? madem bu cok kucuk rakamdı neden bu kadar kucuk bir rakama rezil oluyorsun ? ayrıca babamızın oğlu değilsin 1 krş bile olsa lafını ederiz ve etmektede haklıyız bence neyse bu tartışmanın sonucunda vatandaş "odemenizi yarın yapacağım yarın ucret hesabınızda" diye bir soz aldık bizim cevabımız ise : ister odeyin ister odemeyin biz hakkımızı helal etmiyoruz vatandaş bunu dediğimizde ise birde yuzsuzce bize sinirlenmeye kalkıştı ... biz ise son cumle olarak aynen şunu belirttik "server almışsınız allah hayırlı etsin . Dileriz bircok muşteriniz olur . Umarız bu bircok muşteri sizi odeme gununde yoğunluğundan dolayı engeller. Bu muşterşlerden bol bol sağanak gibi uzerinize yağsın. " ..... şeklinde bir sitemde bulunduk en son verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı OZUR DİLEYEREK konuşmayı bitirdik. ha bu arada hatırlatim arkadaş yarın yatıracak inşallah hangi yarın orasını bilemeyiz bu arkadaşın www.speakypanel.com www.webtasarimcim.com www.erenlerinsesi.com www.asilwebdizayn.com www.asilhosting.com www.kimizsonsuza.com bu siteler bu şahsın resellerindeydi bu sitelerden biri veya bir kacına rastlar veya herhangi birşey alacak olursanz biraz duşunun derim. Almayın demiyorum Ancak bir sorun cıktığında "yarın halledeceğiz" cevabını almak istermisiniz bilmem. Cunku yarın kesin bir tarih değildir binlerce yarın var haklıya haksıza siz karar verin bizimde illaki hatamız var ancak % li olarak soylerseniz daha iyi anlaşılır Herkesin Şahit Olmasını İstediğim Bir Gelişme Var Buyrun Okuyun kahverengi yazılar bize siyah ise asilhosting e ait buna gore okuyun http://ekiphost.com/asilhosting.htm evet arkadaşlar eğer ustteki linkteki yazılanları okuduysanız Kıvanc isimli sahtekar arkadaşımız aslında asilhsoting.com da calışan sadece bir gorevli fakat ora adına bir iş yapmış. Soz konusu firma sahibi Yalcın bey in haberi olmadan o firma adına bizden bayi almış ve sonucta olan Yalcın Bey e oldu Kıvanc isimli ( belki adı farklı olabilir ) isimli vatandaş ile Yalcın Bey bizi bir araya getirdi ve aşağıdaki konuşma gercekleşti http://ekiphost.com/sahteasilhosting...nusulanlar.htm Gorduğunuz gibi Kıvanc isimli vatandaşın attığı tehditler vs vs . bunlar tek tek kayıt altına alındı ve ip leri tesbit edildi . Yalcın Bey ile gerekeni konuştuk ve goruştuk ancak Yalcın Bey soz konusu odemenin kendisi tarafından yapılacağını bize bildirdi bizde tabiki kabul etmedik bizim derdimiz para olsa zaten hemen tamam der olayı kapatırdık biz istiyoruz ki bunun gibi vatandaşlara bir ceza uygulanmalı aslında faiziyle almak lazım bundan ama Yaratan Rabbimiz bunu yasaklıyor Sonucta cok uzgun olarak belirteyim ki asilhosting.com adlı domain ismi lekelenmiş oldu hemde haberi bile olmadan ben şimdi burada tekrar soyluyorum Yalcın Bey ismini kıvanc olarak bildiğim vatandaşa gereken cezayı verin (işinden etmeyin) ve bize odemsi gereken borcu ONA ODETİN benim icin bu yter ama siz odemeyin Burada hicbir yazı kalmayacak bu sağlandığında gereken ne ise onu yapacağım Selametle __________________