CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun, İYİ Parti ile CHP'nin son iki secimdir surdurduğu Millet İttifakı'nın korunması icin milletvekillerine ozen ve hassasiyet gostermesi talimatı vererek, "İttifakı bozmak istiyorlar. Buna fırsat vermemeliyiz" diye konuştuğu oğrenildi.
CHP'nin Abant'ta gercekleştirilen TBMM Grubu 27. Donem. 2. Calışma ve Değerlendirme toplantısı kapsamında Kılıcdaroğlu'nun Millet İttifakı konusunda milletvekillerine talimat verdiği belirtildi.
?Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine gore, kampın basına kapalı olarak gercekleştirilen bolumunde Kılıcdaroğlu'nun ozellikle iktidarın Millet İttifakı'ndan rahatsız olduğunu ve ittifakı bozmak istediğini belirterek, "Buna fırsat vermemeliyiz. Ben vermiyorum sizin de vermediğinizi goruyorum. Ben hem Meral Akşener hem de Temel Karamollaoğlu ile goruşuyorum. Bizim aramızda herhangi bir sorun yok" dediği belirtildi.
[h=3]DERİN DEVLET GONDERMESİ[/h] Kılıcdaroğlu, kısa sure once de "Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin ittifakını bozmaya yonelik bir Saray hareketi bu. Cunku Saray ittifakın bir şekilde bozulmasını istiyor. Araya pek cok kişiyi koyuyorlar. Kişi derken, derin devletin, daha doğrusu; ne denir bilmiyorum ki, istihbarat elemanları dahil olmak uzere pek cok kişi devreye konulup, 'Millet İttifakı'nı nasıl bozarız' arayışı icindeler. Ben bu ittifakın bozulacağını sanmıyorum." acıklamasında bulunmuştu.
CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'ndan CHP'li vekillere 'Millet İttifakını koruyun' talim
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'ndan CHP'li vekillere 'Millet İttifakını koruyun' talim