hikaye şu ki kralserver adlı kullanıcı (ali bey ) kendi hosting hizmetlerini tanıtan bir konu acmıştı. peşinden hemen aynı gun kayıt olmuş iki arkadaşta ali beyin hismetlerini ballandıra ballaandıra anlatmıştı. ben de bu olayı deşifre eden kişi olarak ali beyi biraz kızdırmıştım. destek olmuyosun kostek olma varsa siten ucretsiz host ediyim gelir burda teşekur edersin belki şeklinde serzenişte bulunmuştu. bende sen o hizmeti iki gun icinde ucretsis fer sanada burda 8 farklı kullanıcı adıyla 4 sahife teşekur ederim die bi laf attım ortaya. kralserver sozunu tuttu gectiğimiz pazar gunu sağolsun hosting hesabımı actı hemde beş kuruş para almadan hic para almıyo olmasına rağmen saatlerce plesk i nasıl kullanacağımı tarif eddi. ( bayaa acemiyim ). evet alibey sozunu tuttu ve fekat neden benim sozumu tutmama ve 4 sayfa boyunca teşekur edmeme izin verilmeyip konu kaldırıldı. www.kralserver.net bu muşteri memnuniyetiyle hemde beleş muşteriye bile bu kadar ilgiyle cok yakında dunya pazarına girerse cok şaşmam yolunuz acık olsun ali bey . eğer modlar izin ferir se bende sozumu tutucam inşallah __________________