Donuşumun şerefine bu kampanya!!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Donuşumun şerefine bu kampanya!!!
-
08-10-2019, 14:00:22Arkadaşlar baya uzun zamandır yoktum yurtdışında bilgi depolayıp geldim diyebilirim ki buda hem sizlerin hemde benim işime cok yaracak bilgiler işte bu bilgilerin ışığında sağlam bir server kurduk ve sonunda sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Gunumuzde artık teknoloji ve internetin konumunu baktığımızda herkesin kendini ifade etmesi hayallerini ve girişimciliğini uygulaması icin dunyaya bir pencereden acılmak zorundadır bu pencerede kuşkusuz internettir. Eğer sizinde aklınızda bole bişey varsa kazanc dunyasında sizde yer edinmek istiyorsanız bu kampayalar sizin icin ve sınırlı sayıdadır. 1 Mayıs itibariyle Linux 2048 bağlantı hızına sahip 2gb DDR2 ram asus board işlemcisi ile %99 uptime hizmeti ile serverımızı yayına sokacağız. İşte Kampanyalar : a) Başvuruda bulunan 8 kişiye ; 100 MB web alanı 4 GB trafic geriye kalanlar sınırsız(e-mail mysql vs.) AYDA 5 YTL 'ye b) Başvuruda bulunan 6 kişiye; 250 MB web alanı 10 GB trafic geriye kalanlar sınırsız AYDA 12 YTL c) Başvuruda bulunan 5 kişiye ; 500 MB werb alanı 25 GB trafic geriye kalanlar sınırsız AYDA 20 YTL d) Başvuruda bulunan 3 kişiye ; 1 GB web alanı 50 GB trafic geriye kalanlar sınırsız AYDA 30 YTL Fatura kesilebilir ucretlerimize KDV dahil değildir. Ulaşım icin [email protected] Resmi adresimiz 1 MAYISTAN itibaren yayına giricek ve muşteri temsilcilerimizin msn adresleri burdan yayınlanacaktır. SAYGILARIMLA 1mayıstan once başvuranlarda muhakkak ki oncelik olacaktır... __________________