ArkadaşLar domain, hosting, chat sistemleri, post ne ararsanız bizde mevcut... siteLerimiz mevcut ama rekLam olmasın diye vermiyorum isteyen msn adresimi eklesin konuşalım.. e-mail:3333 @ ****.com birleşik KumsalTasarim Speaky Chat Sistemleri Tanıtım
Biz Samsunda Hizmet Veren Bir Web Bilişim İşleri Şirketiyiz Tum İşlemlerimiz Devlet Unsurları İle Birlikte Yasal Yollardan Hizmet Veren Ve Ekibimizde İşin Uzmanları İle Calışan Bir Alt Yapıya Sahibiz.Bizlerle Calıştığınıza Hic Pişman Olmayacaksınız Cunku Artık İşin Uzmanları Sizlerle..
Hizmet Politikamız Her zaman En Kalitelisi Ve de Her zaman En Guvenlisi Sizler İcin Her zaman Burada Sizlere Bir Tuş Kadar Uzakta Hemen İletişime Gecin Benim De Bir Sitem Olsun İstiyorsanız Doğru Adrestesiniz. HOSTİNG FİYATLARI
Aylık Trafik | Alan | PakeT Fiyatı 50 GB 12 GB 50 YTL 80 GB 50 GB 50 YTL 100 GB 60 GB 50 YTL 120 GB 80 GB 50 YTL 130 GB 90 GB 75 YTL 150 GB 95 GB 75 YTL 180 GB 100 GB 75 YTL 200 GB 110 GB 75 YTL 220 GB 120 GB 75 YTL 230 GB 132 GB 75 YTL 250 GB 144 GB 75 YTL 280 GB 150 GB 75 YTL
Not : 50 YTL OLanlar Kampanya Dışı 75 YTL OLanLar Kampanyalı Paketlerdir RADYO SİSTEMİ Radyo Sistemlerimiz En Gelişmiş Kodlama Sistemi İle Sizlerin İsteğinize Gore Tasarlanıp Sizlerin Hizmetinize Sunuyoruz . Online Resim Ekeleme Online Dj Takip Online Mesaj Yollama Sistemi
Full Radyo Sistemimiz 215 Ytl Dir 3 Saat İcinde Teslim Sizlere Bu Kadar Hızlı Hizmet İmkanı Sunuyoruz RESSEL FİYATLARI Ressel Bayiliği Şu Anda Kendi Sunucumuzdan Yapılıyor Aylık 80 Ytl Oduyerek Sınırsız Host Actırma İmkanı Sağlıyoruz.
Hostinglere Dunyanın Parasını Odemeyiz 100 Gb AylıkTrafikli Hostingler Aylık 80 Ytl Oduyerek Sınırsız Hosting Acma İmkanınız Var Artık
Not : Hemen İletişime Gecin Bu Fırsat Kacmaz Kalite Ve Hız Hepsi Bir Arada

CHAT SİSTEMİ FİYATLARINI MSN UZERİNDEN KONUŞURUZ