bu hostingcilere dikkat!!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- bu hostingcilere dikkat!!!
-
08-10-2019, 13:57:05arkadaşlar buyuk bir webmaster forumunda dolaşırken hosting şikayetlerinde bir konu gordum dikkatimi cekti buraya yazıyim dedim isteyenlere ozelden link yollanır buyrun bir arkadaşımızın yazdığı mesaj... Kendi sitemde bugune kadar bir defa AtlasProNet adında İzmir'de ki bri hostingle calıştım ikinci ayda başlayan sorunlar nedeniyle sitemi taşıdım. Hostgator ile 6 ay calıştım onun dışında 2 yıldır Bluehost ile calışıyorum ve bir cok siteyi de buraya taşıdık şimdiye kadar da hicbri problem yaşamadık . Arkadaşlarımın calıştığı Turkiye'den bazı hostingler var ki bunlardan uzak durun . 1-Bu siteyede konusu acılan Harikahost ben bu firmanın ne kadar sahtekar oldugunu vb-hacker.com da yazmıstım ama sozumuz cıddıye alınmadıgı ıcın o gun o arkadası savununlar bugun magdur konumundalar ve ben kesınlıkle bu fırmanın hostıng ısını beceremedıgı ıcın battık hastalanıkdık numarası yaptıgını dusunuyorum. 2-Dogru Hostıng bu sıte aynı zamanda ntstatik yonlendırmelerı de kullanır bu adamlar da hostıng verdıklerı sıtelerın yedeklerıyle kendı tanıdıkları kısılere sıte acar ve kendı sıtelerınde de hostıng verdıklerı sıtelerın uye lıstesını kullanırlar. 3- Asos Hosting : Bu adamlar odemeyı aldıktan sonra sıte once yayından ara ara kesılır derken sıte hepten gıder bu adamlardan yedeklerı gerı almanız dıye bırsey soz konusu olamaz zaten paranızı aldıktan sonra sızınle muhatap bıle olmazlar . __________________