arkadaşlar ben okulumdan bu yıl mezun olucam ve mezunlar icin wordpress'ten bir blog acarak bedava hosta atıp, bir domain satın alıp, yayınlamayı planlıyorum * oncelikle bunun icin awardspace te bir host actım ve wordpressi atıp kurdum ama memlun kalmadım cunku sistemin e-mail ozelliği acık değildi. or: biri yeni uye olduğunda şifresi e-mail ına gitmiyordu (bunun sebebinin php versiyonunun 4.0 falan olması sanırım).Birde arada bir server hatası falan veriyordu. * bende başka bir site aradım ve 000webhost u denedim oncelikle memnun kaldım e-mail sorunu yoktu,veritabanı 10mb'ın altında olmak zorunda değildi ve 1500 mb alan sağlıyordu vs Ama bir sure sonra ilginc bir şey oldu ; sitemin ana sayfasına rahatlıkla ulaşıyorum (domainim şimdilik bedava hizmetten aldığım bir domain) ama diğer sayfalara veya başlıklara ulaşamıyorum bu hatayı veriyor bunun sebebinin bana gelen e-mail'dan dolayı adminsatorun sitemi kontrol etmek icin boyle yaptığını sandım -------------------------------------------- Bana gelen mail: başlık: Account check complete kimden: 000webhost. com ([email protected]) icerik: Your account aliagaanadolu.net23.net has been checked and approved by the system administrator. Domain is now active. We are sorry for inconveniences it may caused and thank you for patience. -------------------------------------------- ama bu mailden sonra hic birşey değişmedi, herşey aynı, Sitemin ana sayfasına ulaşamasam bir anlam verebilirdim ama ne tuhafki anasayfaya ve admin paneline rahatlıkla girebiliyorum. (not: hostta kurulum yaparken config dosyasını değiştiremiyordu el ile değiştirerek kayıt etmek zorunda kaldım yani o ozelliği bulunmuyor ) Birde eğer bu host boşverip, bana istediğim siteyi yapabileceğim bir host onenirmisiniz? __________________