WebLifeTR.com internet hizmetleri Minimum harcama + Maximum Hizmet = WebLifeTR Bilgi - Destek Hattı : [email protected] web : WebLifeTR internet Hizmetleri ~EKONOMİK PLAN~ 50 MB WEB ALANI 5 GB AYLIK TRANSFER 20 ADET EPOSTA PLESK 8.01 ANTIVIRUS ANTISPAM ASP,ASP.NET,PHP vs vs.. ------------------50 YTL------------------ ~STANDART PLAN~ 100 MB WEB ALANI 10 GB AYLIK TRANSFER 50 ADET EPOSTA PLESK 8.01 ANTIVIRUS ANTISPAM ASP,ASP.NET,PHP vs vs.. (iki taksit imkanı) ------------------100 YTL------------------ ~SUPER PLAN~ 250 MB WEB ALANI 20 GB AYLIK TRANSFER 100 ADET EPOSTA PLESK 8.01 ANTIVIRUS ANTISPAM ASP,ASP.NET,PHP vs vs.. (iki taksit imkanı + COM,NET,ORG,BİZ domain hediye! ) ------------------250 YTL------------------ Burdan daha once host almamış ve almış ama hala bilmeden alan arkadaşlarada ufak bi bilgi vermek istiyorum.. 13 yaşında cocuklarda artık host satıyor.. sonra noluyor ? abi ben reseller-server odememi yapamıyorum battım kapatıyoruz..hadii host alan adam başka yerler arıyor dosya taşıyor bir daha ucret oduyor..kaliteyi kimse ucuza vermez!vereninde aklından şuphe duyarım..eğer yıllık bir ucret emek verecekseniz derim ki 3 lira 5 lira daha verin gozunuze cok gorunmesin ve kafanız 1 yıl rahat etsin..zaten ondan sonra uzatacaksınız paketinizi bir yıl daha.. ve son soylemek istediğim bir şey daha var paketlerde yazan SINIRSIZ BAND SINIRSIZ MAIL SINIRSIZ SQL gibi tanımlamalara asla aldanmayın.. kimin HDD si sınırsız ya ? bir kişi cıksın gostersin.. sadece internette değil gercek hayatta da bilincli tuketici olalım..paramızın hakkını alalım..muşteriysek memnun olalım.. hepimiz muşteriyiz.. oğrenci arkadaşlarada ozel indirimler yapıyoruz..
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- . . . WebLifeTR Local Turkiye Hosting . . .