merhaba arkadaşlar, Turkiye'deki en buyuk host firmalarından birinde bulunan domainimi "Posta ceki ile odeme almadığı,nameserver icin para istediği ve buna rağmen en yuksek fiyattan domain sattığı" gibi nedenlerden dolayı başka bir Turk firmasına transfer etmeye karar verdim. Ama bu transfer olayı benim icin işkenceye donuştu. Eski firmadan transfer kodunu isteyip,yeni firmadan transferi başlattım. aradan 1 hafta gecti ses seda yok,transfer devam ediyor yazıyor. mail attım ne oldu diye; "transfer gercekleşmedi,transfer kodunu tekrar yollayın" dediler.. tekrar yolladım kodu,aradan bu sefer 5 gun gecti yine transfer olmadı.. tekrar mail attım,"transfer kodunuz yanlış olduğu icin sistem işlemi gercekleştirememiştir." dediler.. bende eski firmadan tekrar yeni bir transfer kodu istedim.. yeni kodu gonderdim bu sefer transfer icin.. 3 gun gecti yine "transfer gercekleştirilememiştir" diye mail aldım.. mail atıp nedenini sordum.. cevap:"authcode yanlış olduğu icin sistem transfer işlemini yapamamıştır." bu sefer domainin şu an bulunduğu firmaya sordum,neden authcode yanlış cıkıyor diye.. verdikleri cevap:"Transfer kodu belli bir sure sonra deaktif olmaktadır.bu yuzden transfer işlemi hemen yapılmalıdır." Benim anladığım bu domaini transfer etmek istediğim firmanın sistemi cok yavaş,o yuzden transfer kodu gecersiz olduktan sonra işlem yapmaya calışıyorlar ve haliyle kod yanlış cıkıyor.. Anlamadığım nokta ise bu pazarda bu kadar soz ve uye sahibi olmuş bir firmanın basit bir transfer işlemini gercekleştirememiş olması.. Bu tur durumlarla karşılaşınca insanın hevesi falan kalmıyor... Gercekten yaptığı işi hakkıyla yapan firmalar yok mu bu sektorde? benim umudum azalıyor gittikce... __________________