Merhaba Arkadaşlar sizlere en ucuz hostin"gi tanıtacağım 50 Mb Web Alanı Sınırsız E-Posta 7 GB Bandwidth (Trafik) Sınırısız Ftp Hesabı Sınırsız MySQL Acma Sınırsız Subdomain Acma Kontrol Paneli Cpanel 11 Turkce Rvskin/Fantstico 1 Adet Com,Net,Org,İnfo,Us,Biz Alan Adı 21 TL YILLIK Satınal Satın al tıkladıktan sonra Ben yeni bir alan adı satın almak istiyorum. işaretleyin daha sonra domain adınızın uygun olup olmadığına bakın siparişi verdikten sonra http://www.karincahosting.com/banka.php adresinden ucretini yatırın daha sonra uye hesabınızda girip ticket acın UCRETİ Yatırdım Diye. ucret bize ulaştıktan max 48 Saat icinde domain adınız ve hosting hesabınız mail adresinize gonderilecektir odemeler garanti bank,ptt,paypal olarak alınır sımdılık Kontrol Paneli Cpanel Turkce Cpanel Resimlerini Gormek icin Buraya Tıklayın Bu Pakette Fantastico Mevcuttur Sunucu Lokasyonu Softlayer Inc. dir Tum php diliyle Yazılmış Programları kurup calıştırabilirsiniz Uptime Oranı % 99.5 İLetişim adreslerimiz Web Site : www.karincahosting.com Msn-Mail : [email protected] Online Chat : www.karincahosting.com/livezilla/livezilla.php Cep : +90 534 522 10 18 (Ercan DAĞ) __________________