Host Satan Firmalar Lutfen Baksın
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Host Satan Firmalar Lutfen Baksın
-
08-10-2019, 13:46:51Benim son aldığım domainlerle beraber 8 adet alan adım oldu bir cok host firması ile goruştum bazılarını denedim ama bir turlu memnun kalamadım Dun bir karar verdim ve bir duzgun host bulamazsam Server Kiralayacağım artık Dun server icin bazı firmaların web sayfalarına yada telefonla direk irtibat kurarak bilgi aldım Fakat bana telefonla irtibat kurdugum 8 server firmasının sahibinden 5 yıllık kiralama yapmadıklarını ve hicbir host firmasının bir serveri 1 yıl sureyle acık bırakmak gibi bir teklonojinin olmadığını soylediler Bana gayet mantıklı geldi cunku 1 yıl bir bilgisayar acık kalabilirmi İllaki kesinti olacak Peki anlamadığım konu Bu Kadar cok buyuk firmalar ornek www.frmtr.com www.gittigidiyor.com www.mynet.com www.hepsiburada.com Bunların serverleri hic kapanmıyormu Arkadaşlar sozun kısası bana 8 domaini calıştıracak iyi bir host firması Ama en az uc yıllık gecmişi olacak ve iyi referansları olmak kaydı ile Host Satın Almak Yada Server Kiralamak İstiyorum __________________