Herkeze selamlar oncelikle, ben AndifliBilisim | İnternet Hizmeteri - firmasının satış sorumlusu Selim Onder.. Kısa bi sure icerisinde muşterilerimize guleryuzluluğumuz ve hizmetimizle bir dev haline geldik. Kolay olmadı.. Şimdi ise sizler sayesinde bu noktaya geldiğimiz icin şok kampanyalar yaptık ! - irtibat : [email protected] oncelikle Web Hosting Fiyatlarımızdan bahsedeyim... WEB HOST - A - 5 GB Web Alanı - Sınırsız Bandwith - Sınırsız MYSQL - Sınırsız E-Mail Hesabı - Sınırsız FTP Hesabı - Sınırsız Sub-domain - Cpanel (WHM) - 7/24 Saat FTP Erişimi - 7/24 Saat Destek (TR&EN) - Linux işletim Sistemi ---- Sadece YILLIK 25 TL ------ Diğer WebHost Paketleri icin : andiflibilisim.net ################################################## ############ Ve geleyim son zamanların en populer paketine; Video Host - A not# Kurulum Bizdendir ucrete dahil değildir..scripte ornek (video.frmtr.com) VIDEO HOST - A - 300 GB Web Alanı - Sınırsız Bandwith - Sınırsız MYSQL - Sınırsız E-Mail Hesabı - Sınırsız FTP Hesabı - Sınırsız Sub-domain - Cpanel (WHM) - 7/24 Saat FTP Erişimi - 7/24 Saat Destek (TR&EN) - Linux işletim Sistemi - Kurulum oncesi ve Kurulum sonrası hizmet ----------- Sadece yıllık 85 YTL --------- Diğer VIDEO HOSTING paketleri icin andiflibilisim.net Hepinize sevgiler saygılar ... Andiflibilisim Selim, Onder [email protected] ( satış ile ilgili tum sorularınızı MSN,Yahoo uzerinden sorabilirsiniz yada mail atabilirisiniz) __________________