Faturalı / Kaliteli / Hızlı ve Kesintisiz Hizmet icin Size Ozel Fiyatlar..
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Faturalı / Kaliteli / Hızlı ve Kesintisiz Hizmet icin Size Ozel Fiyatlar..
-
08-10-2019, 13:34:59- 50 MB Web Alanı - 3 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 10 YTL + KDV - 100 MB Web Alanı - 5 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 20 YTL + KDV - 250 MB Web Alanı - 5 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 25 YTL + KDV - 500 MB Web Alanı - 10 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 40 YTL + KDV - 1000 MB Web Alanı - 15 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 75 YTL + KDV - 1500 MB Web Alanı - 20 GB Aylık Bandwith - Sınırsız Mail , Mysql , Subdomain - PHP / CGI / PERL - Webmail - Spam Filtreleri - Haftalık / Gunluk Yedekleme - 7/24 FTP Erişimi - Tr Kontrol Panel - Email Yonlendirme - Email Otomatik Cevaplayıcılar - Fantastico (Hazır PHP Script Arşivi) 1 dakikada sitenizi kurun - Gelişmiş Firewall, DDOS ve Spam Filtreleri - CentOS 4.2 İşletim Sistemi Yıllık Sadece 90 YTL + KDV Odemenize ait Fatura adresinize 3 ile 7 gun arasında gonderilir. ALANADI TESCİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Arifbey Mah. Ataturk Cad. Yılmaz Gıda Yanı, No:94 | ARİFİYE/ADAPAZARI Telefon : 0 264 229 40 78 Fax : 0 264 229 40 78 Mail/Msn: [email protected] Odemenize ait Fatura adresinize 3 ile 7 gun arasında gonderilir. ALANADI TESCİL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Arifbey Mah. Ataturk Cad. Yılmaz Gıda Yanı, No:94 | ARİFİYE/ADAPAZARI Telefon : 0 264 229 40 78 Fax : 0 264 229 40 78 Mail/Msn: [email protected] __________________